Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Rosake woog op het moment van schrijven 53.30 kg (bmi: 22.47).

:update::update:Zondag :...............:hallobuddys:Wat een heerlijke dag vandaag , ik heb een lange :wandelen:met de:sky:gemaakt aan zee deze voormiddag en dan :poetsen::stofzuigen::dweil:want het appartement lag er smerig bij, en dan zeggen ze dat het opgekuist is amaai overal lag er tabak en in het:bubbelen:haren .Maar ik versta dat hoor die mensen zijn ook op vakantie he. Ben van 19h terug thuis want morgen terug werken tot de middag. Vanaf morgenvroeg ga ik terug op mijn eten letten en woensdag op de:weegschaalblauw:want dit weekeinde heb ik er nog eens goed van genomen en veel leonidas :pralines: en:koekskes:gegeten gisteren avond . Dus lieve mede lijners ik ga terug de calorieen tellen en zeker mijn best doen het zal niet gemakkelijk zijn denk ik na zo 2 weken goed gegeten te hebben maar ik zeg tegen mezelf :zethemop::yougogirl: Een :bighug:allemaal en :groetjes::hugsandkisses:.............................................................................................. :lievbuddys::goedemiddag1:en :halloallemaal1: hier ben ik terug na 9 dagen vol :zon2: en lekker:dineren:en veel :taartaardbeien::taartaardbeien2:. Ik heb jullie wel een beetje gemist hoor maar het is zo een fijne :strand::relax2:vakantie geweest en door de stofwolk zijn wij nog 2 dagen langer kunnen blijven op kosten van Neckermann , leuk toch nog genieten van onze all inclusive. Mijn dochter was wel een beetje nerveus maar de :vliegtuig:reis terug is rustig verlopen.Deze morgen op de:lieveweegschaal:en wat ben ik :whoepie: ze gaf 53,300kg aan DUS MAAR 500gr. BIJ:wow: ik heb daar nochtans naar niks gekeken en 2x per dag warm gegeten maar wel veel :waterdrinken: gedronken en ook veel :exotischfruit:en natuurlijk veel :cake4::coupe: en ook elke dag zo een 30 min. gaan :fietsdefietsdefiets:en ook redelijk:zwemmen2:.Ik ben natuurlijk tevreden en nu er tegen aan om terug af te vallen. Maar dat zal wel lukken , nu ga ik :boodschappen:doen en terug kijken wat er in het karrentje gelegt word. Verder heb ik al 3:wasmachine:gedaan en :strijken3:en morgenvroeg vertrek ik naar zee tot s'avonds , eens kijken in het appartement want dat is verhuurt geweest en met pinksteren ga ik met de kinderen dus ga ik het een beetje proper maken .Iedereen :eenfijnweekend:verder en:groetjesbuddies4:

Onbekend
April 24, 2010 om 09:16
Hoi Rosina,

Fijn,dat een leuke vakantie hebt gehad, en nog 2 dagen extra toch heerlijk,door de aswolk.
En maar 500gr aangekomen,:trotszijn:dat is toch niets.
Je gaat goed hoor,:volhouden:
:eenfijnweekend:
:versla:
April 24, 2010 om 10:18
hallokes Rosina ,fijn dat je zo genoten hebt van jou verlof,en maar 500 gr ben aangekomen.Natuurlijk hebt jij ook veel gezwommen en ook wat gefitnesst zie ik.en dan Wauuuuuuuuuw dat je naar niks gekeken hebt.Wees dus :trotszijn::lady06:Andrea
April 24, 2010 om 13:44
Hallo Lieve Rosina,

Jij hebt heerlijk :genieten:genoten en maar 500 gram erbij. Die zijn snel weer verdwenen.
Ook nog eens 2 hele dagen extra vakantie, wat wil je nog meer.
Fijne dag aan zee morgen met :poetsen: en misschien ook nog even van de :zon2: genieten.

:kussie: :matasch:
Onbekend
April 24, 2010 om 15:26
ha meiske wat fijn dat je weer veilig en gezond bent thuis thuis gekomen bent en al heeft het iets langer geduurd dan gepland maar je hebt zeker de blits gemaakt daar met je :bikinidown::bikinitop:en je :babe:figuur ? en die paar ons dat je bent aangekomen heb jij er zo weer af en genieten af en toe kan echt geen kwaad en heeft een mens nodig nu weer terug in het gareel en laat zien dat je het kan :veelsucces: :zethemop::zogaatiegoed::eenfijnweekend:
April 24, 2010 om 16:36
Mijn papa heeft een rot opmerking gemaakt:
hij zei dat ik dik ben geworden.
& dat heeft me enorm gekwetst.
&& nu wil ik echt graag afvallen.
ik eet ook veel te veel =(

hoe was je vakantie ?
xx
April 25, 2010 om 14:46
Haai!!
Ja, mooie nickname he ;) Nog kleine drie maanden en dan kan ik hem veranderen..

Maar ja het gaat niet allemaal even goed, maar ooit komt alles weer op zn pootjes terecht en zo niet.. tja.. dat zien we dan wel weer :)

Wat fijn dat je een goede vakantie hebt gehad! Heerlijk hoor!

Kusjes xx
April 25, 2010 om 14:54
Goede Avond Rosina,

Jammer hoor dat de mensen niet ietsjes netter de spullen die ze mogen gebruiken achterlaten. Ik ken het wel. Wij hadden vroeger ook een huisje aan :strand: en werd ook verhuurd. Soms was het schandalig. Gewoon een stuk gordijn afgeknipt of de bedden heel erg bevuild dat je nieuwe moest aanschaffen. Maar over het algemeen viel het gelukkig mee.

Oh van die Leonidas:pralines: loopt het :kwijl:water me door de mond. Hier in mijn woonplaats zijn die niet te krijgen, gelukkig maar:grinnik:
Vroeger nam mijn vriendin ze altijd mee uit België en wij namen altijd suikerbrood mee uit Friesland en Oranjekoek. De laaste is ook een soort gebak.

Wens je heel veel succes om morgen met het eten weer in het gareel te komen. Gaat je vast lukken. Zeker met elkaar:gazodoor:

Was :puppy: blij dat je thuis bent? Denk dat jij haar misschien erger hebt gemist ;).

Lieverd :zethemop: morgen

:veelsucces:

Voor straks :slaaplekker:

:bighug::matasch:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan