Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Knorr99 woog op het moment van schrijven 53.40 kg (bmi: 20.60).

Hoi mensen,

Ik ben nu dus wat meer gaan eten en wat minder gaan opletten, maar voel me er helemaal niet prettig bij. Heb het idee dat ik kilo's aankom en dat wil ik helemaal niet.:snik: Ik denk dat ik maar terug ga naar minder.

Morgen met kwark ontbijten en dan lekker twee uurtjes trainen, daarna een kleine lunch en misschien nog iets van hardlopen in de namiddag. 's Avonds ga ik met vriendinnen in het Vondelpark eten. We willen een salade maken en verder brood halen met wat beleg. Dus pesto en aioli enzo. Ik neem zelf mijn light kaas wel mee, kan ik dat tenminste eten.:poeh:

Hoop dat het me lukt en volgende week nog maar een weekje zonder snoep, want deze week is totaal niet gelukt. :nono: Vanavond namelijk niet alleen pannenkoeken gegeten (5 stuks maar liefst) en daarna bij een vriendin nog chocola en pinda's. Ik walg van mezelf en mijn eetgedrag. Moet echt stoppen met die troep! Het ging zo goed vandaag, tot net dus. Misschien ga ik nu nog wel even bewegen om van het rode stukje af te komen in mijn verhouding tussen kcal en verbrande kcal.

Hoe is het bij jullie? Ik hoop iets beter dan bij mij, want hier gaat het echt niet zo goed dus!

Liefs Noortje

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan