Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

0uithetmidden woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 26.58).

Hoi Buddies,

nou vorige week dat fietsen kwam gewoon niet veel van. Wilde wel maar mijn lichaam had er niet veel zin in, onderweg werd ik al snel moe en ben er veel eerder mee gestopt dan ik wilde (daar waar ik heen wilde heb ik maar losgelaten). Later afgelopen week bleek dat een voorbode van een buikgriepje: paar dagen hebben mijn darmen enzo wat huisgehouden. Ik zat toen ook onder de 90 kg :). Heb maar aangenomen dat dat nog wel iets omhoog gaat.

Veel gewerkt deze week, en ook nog het nodige gedaan aan de studie. En ook aan de voorbereidingen voor het fiesta morgen, dan wordt mijn zoon 21 en doet mijn jongste dochter haar eerste communie. De zoon krijgt een hele hoop spul dat hij goed kan gebruiken - hij gaat op kamers - ben afgelopen week een keer naar zijn kamer geweest en er een aantal zaken naar toe verhuisd. Onder andere een fraaie bank die hij op de kop had weten te tikken. Om die chesterfield zijn kamer binnen te krijgen was wel wat werk voor nodig, alleen de poten van de bank afhalen was niet genoeg, de doorgang hebben we ook wat moeten bewerken (deur eruit slopen, wat attributen die in de weg stonden ergens anders parkeren). Al met al een drukke week, maar mij hoor je niet klagen: DE ZON IS ER :zon2::zon2::zon2::zon2:

Geniet van het lekkere weer, ga ik morgen ook doen:zomer08:

En nu maar hopen dat de calorieen morgen beperkt blijven. Ik wil over een week steady toch een stukje onder die grens van 90 kg zitten!

GRoets,

Twan

Onbekend
April 25, 2010 om 01:01
Goeiemorgen Kanjer...

Jij blijft ook druk he???
Vindt je het gek dat dat lijf protesteerd.

Dus vandaag van "zuster" Suzan een recept....

:zon3::zomer05::zon3:
En heeeeel rustig blijven liggen, ogen dicht.

:hug:
Onbekend
April 25, 2010 om 01:02
Gefeliciteerd met je zoon!!
En geniet van je dochter.

:kusje:
Onbekend
April 25, 2010 om 06:07
Hoi Twan,

Gefeliciteerd met je zon en mooie eerste communie gewenst voor jullie dochter. Ik hoop dat je weer helemaal opgekanpt bent om er ten volle van te kunnen genieten.

Groetjes,

Copine
Onbekend
April 27, 2010 om 01:05
Beetje relaxt weekend gehad???

:suzzan:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan