Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

HelloHappiness woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.06).

:goeiemorgen:
Vandaag weeg ik nog hetzelfde als gisteren.. Maar dat blijkt nu eenmaal mijn manier te zijn om af te vallen ^^
1 dag een halve kilo kwijt en dan weer een paar dagen op hetzelfde blijven staan.
Zolang er elke week maar minstens een halve kilo af is ben ik zeker tevreden! :D
Vandaag ga ik met men ouders naar de haven van Oostende, waar er een tentoonstelling is van allerlei oude schepen! =D Ik kijk er zeker wel naar uit.
Enja zoals mezelf beloofd gun ik me een klein bakje friet met tartaar. Ja daar kijk ik eigenlijk ook wel naar uit! :p

De weight watchers was zeker niet saai gisterenavond!
Door omstandigheden hadden we even een andere lesgever maar die moet zeker niet onderdoen dan anderen! =D
Daar ben ik deze week 700 gram afgevallen, wat ik wel raar vind want in verhouding val ik thuis precies meer af dan ginder. Nu ja, het is ook wel 's avonds dus dat kan ook wel variëren.

Hoe was jullie week?

Veels liefs,
Bo

May 28, 2010 om 18:51
proficiat prinseske! knap resultaat! en nu verder volhouden hé! ben blij dat je pakske fritjes gesmaakt heeft!
May 29, 2010 om 10:48
Dankje voor je berichtje. Sorry dat ik nu pas terugstuur, maar had de afgelopen dagen gewoon de fut/zin niet om te antwoorden.

Hier gaat het wel oké. Zware dagen op het werk, maar heb maandag en dinsdag verlof dus heb wel tijd genoeg om even te recupereren. Het zijn de laatste weken voor mij en dat valt wel zwaar, emotioneel dan. Gisteren al afscheid genomen van 3 collega's die ik nu al niet meer ga zien en dan begint het wel door te dringen.

Qua eten gaat het goed. Laat in de avond heb ik wel eetbuidrang, maar dat is me niet vreemd. Ik eet wel altijd nog iets dan, puur omdat ik schrik heb dat ik anders helemaal ga doorslaan de dag nadien ofzo. De afgelopen dagen af en toe eens een cornetto gegeten in de avond, of iets met chocolade in en tot nu toe kon ik maat houden. Zit ook met mn maandstonden, wat het bij mij altijd nog wat moeilijker maakt.
Qua ziekzijn is het ook al wat beter, maar ik blijf zitten met een raar aanvoelende keel, een kleine hoest en vooral véél misselijkheid. Ik vraag me vooral af waar dat laatste vandaan komt. De rest is een overblijfsel van het ziek zijn en ik denk dat het zo lang duurt door de vele stress en emotionaliteit van de laatste dagen. Maar dat misselijk zijn maakt het me wel moeilijk. Ik verdraag sommige dingen gewoon niet op dit moment, zoals warm eten, brood (voelt héél irritant in mn keel en krijg het gewoon niet doorgeslikt bijna), harde koekjes,... Ik eet nu dus vooral koude dingen, yoghurt (lekker vloeibaar), zachte en sappige groenten (komkommer, tomaat, asperges uit blik), fruit en af en toe dan eens iets als zachte koekjes, ijs of een cornetto ofzo.
1 groot voordeel: ik val af. Maar ik kan natuurlijk niet de rest van mn leven zo blijven eten ;) Maar ik ben blij dat ik geen eetbuien meer heb gehad de laatste week en verder is het afwachten tot ik me weer helemaal beter voel.
May 29, 2010 om 10:51
En super dat je naar de weight watchers gaat. Moet wel leuk zijn zo wat extra steun en een soort van vangnet, niet? :) Vond je het moeilijk om die stap te zetten?
En goed dat je terug afgevallen bent. Een halve kilo per week is zeker goed, het mag ook niet té snel gaan hé. Maar ik begrijp wel dat je natuurlijk liever meteen resultaat ziet ;)
En het is logisch dat het lijkt dat je minder snel afvalt op de weging van de weight watchers, want veel hangt daarbij af van wat/hoeveel je eet op een dag. 's Morgens wegen is nog steeds het beste om een duidelijk beeld te hebben van hoeveel je nu eigenlijk net weegt. Ik moet me ook laten wegen bij de diëtiste en dat is rond 18u, en dan kan ik makkelijk 2 kilo meer wegen dan in de ochtend. Maar dat kan ook per dag verschillend ivm hoeveel ik gedronken heb, of ik al naar het toilet heb kunnen gaan die dag,... Maar het is wel een goede richtlijn ondanks alles :)
May 29, 2010 om 10:52
Sorry trouwens dat ik in 2 keer antwoordde, maar had na mijn reactie pas je dagboekje gelezen en vond dat ik er toch nog even ook moest op reageren, vandaar. :)


Oeps, nu zijn het al 3 reacties van mij geworden :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan