Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

TheresiaGemma woog op het moment van schrijven 69.50 kg (bmi: 28.20).

Ik durf het bijna niet in te vullen!:zesblauw::negenblauw::puntblauw::vijfblauw: wanneer zal het stoppen of omhoog schieten!
En het weekend komt er aan!
Ik ben er heel onzeker over...

Gisteren had ik het echt niet zo makkelijk. Wat ik van de week al zei, als je in een hotel zit en je koopt geen tussendoortjes, is het niet zo moeilijk. Maar weer thuis en de hele dag alleen thuis! Loop ik de hele dag te snaaien, probeer me wel te beheersen en ook gezond te snoepen, tomaatjes,worteltjes, zwarte bessen, aardbeien. Maar er ging ook wel eens een plakje kaas doorheen en een paar keer ontbijtkoek en koffie leutjes met chocolade. Ja ook voor mij blijft het moeilijk als ik de kans heb om te snaaien ben ook ik niet sterk. Vandaag ga ik wel weer mijn best doen want dat het gewicht nu zo laag is mag ik toch niet verknoeien.

Daarom dacht ik vanmorgen zal ik het maar niet invullen dan ben ik na het weekend gewoom het zelfde gebleven in plaats van gegroeid. gemeen hè?

:knipster:

May 31, 2010, gewijzigd door Anneke53 op May 31, 2010 om 16:37
:onderde70kilo: Geweldig, haha kijk eens wat je als gewicht ingevuld hebt: 79.9!!!
Ik dacht al, wat zou ze toch gedaan hebben dit weekend :lol:
June 1, 2010 om 11:26
Ha die Therese,
zag dat je langs was geweest en ging toen even bij jòu kijken. Nou, alsof ik mijn eigen overdenkingen lees!
Maar petje af voor wat je tot nog toe hebt bereikt, zeg.
Als je gevoelig bent voor opmerkingen van derden, moet je misschien een foto van die tijd op je snaaikast hangen of...
- net zoals voor honden - een groot bord "FOEI". :grinnik:
Ik hoop van harte, dat je iets vindt dat helpt.
Groetjes smartbolletje (+)
June 2, 2010 om 07:24
Nou ja, ik ga niet echt goed. Die vakantie heeft me 1,5 kg gekost, hier ben ik wel weer een halve kilo van kwijt, maar toch. Verjaardagen volgen elkaar als een lopende band op. Zondag heb ik me heel netjes gedragen op een verjaardag, ook maandag heel de dag goed opgepast, op een glaasje wijn na. Maar gisteren vergadering van het Pleinfeest, drie glazen wijn, maar ook wat katjang pedis pinda's en een paar toastjes. Vandaag op het werk gebak van een bijna jarige collega, maar morgen gaan we weer naar zee. En het belooft goed weer te worden, dus wandelen en misschien zelfs even de zee in (met een teen denk ik:)) Vanaf maandag heb ik me ook opgelegd om elke dag een half uur te bewegen, dus schoffel ik het onkruid, veeg het plein en wat ik vandaag ga doen weet ik nog niet haha. Die 75 kilo morgenvroeg ga ik zeker niet halen, maar ik ben toch weer aan het zakken. Vanaf morgen zal ik ook mijn gewicht weer wekelijks invullen.
Fijn weekend en we blijven op elkaar letten he!
June 11, 2010 om 06:14
Hallo Knipster, tis wat he, met dat :metdedeurslaan: gewicht, denk je dat je het te pakken hebt en ja hoor, ga je op die :nietlieveweegschaal: staan, zegt ie toch weer net iets anders dan dat je zelf dacht :nouhoor:
Maar oke, vanmorgen niks eraf, maar, nu even de positievo spelen, ook niks erbij, ja duhu, daar heb ik niks aan. Het is ook geen troost als ik zie dat het bij andere ook zo gaat en natuurlijk ligt het aan mezelf:( Denk ik, och vandaag heb ik goed m'n best gedaan, dan kan dat wijntje wel. Komt manlief met een toastje met kip pesto, want dat staat op de datum en moet op, dus hup gaat die kaken weer open, terwijl ik mezelf beloofd had om ze op elkaar te houden en alleen een wijntje te drinken! Maar goed, het is nu eenmaal m'n lot, dat ik geen nee kan zeggen.
Ondanks dat, nieuwe kansen, nieuw geluk. Een heel prettg weekend en op naar het volgende weegpunt :lol:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan