Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Ellebel2 woog op het moment van schrijven 84.90 kg (bmi: 25.91).

Vanmorgen 84,2. Heb het idee dat mijn maag/darminfectie onder de knie is. Weinig misselijk meer, weer normale stoelgang. En mijn gewicht is lager dan voor ik op vakantie ging. Vandaag t/m zondag lekker vrij. Ga nu eerst even sporten op de sportschool. Verder niet echt vastomlijnde plannen vandaag. Gewoon relaxen, ik heb het verdiend!

May 29, 2010 om 16:40
Hallo! :hallo:

Waar zo'n darminfectie al niet goed voor is! Zo te zien zit je momenteel onder de 84! Super hoor! En nu volhouden hè! :gazodoor: (op eigen kracht, dus zonder hulp van bacteriën, bedoel ik dan hè! :-D)

Ik heb zelf een mindere week achter de rug. Heb toch weer gezondigd, :vreten: maar daar kan ik niks aan doen! :tl|: Heb mijn hormonen helaas weer te logeren en die krengen nemen hier altijd de macht over! :ongi2: Ik heb dus weer helemaal niks meer in te brengen! :grinnik: Meestal blijven ze gelukkig maar een weekje en dan vertrekken ze weer en kan ik de schade die ze aangericht hebben weer gaan herstellen. :vegen2: En als ik net alles weer een beetje op orde heb, komen ze helaas altijd weer terug! Zucht! :zucht:

Ik zit momenteel Songfestival te kijken. Er komt een hoop grappigs langs! Daarnet schuddende Franse mannenbillen. Allez, Olla, Olé! Niet verkeerd hoor! :haha: Groetjes,

:floortje36:
June 2, 2010 om 06:56
Hallo! :hallo:

Hoe gaat het afvallen hier? :vraagje: Waarschijnlijk nog steeds met ups&downs, maar ga je nu nog steeds geleidelijk naar beneden? :pijldown: Ik hoop het voor je! :duimen:

Ik heb echt extreem gesnoept dit weekend, met dank aan de hormonen! :ongi2: Denk dat ze nu wel weer zo'n beetje allemaal vertrokken zijn, :wipauto: dus ik ben weer begonnen met het herstellen van de schade. Dat gaat helaas langzaam, maar ik heb er toch alweer ca. 1 kilo af, dus nog een kilo en ik zit weer op mijn laatste laagste gewichtje! :banaan1: Zit nu ook bijna een kilo boven schema en tegen maandag moet ik er zelfs nog anderhalf afworstelen. :duel: Toch maar weer wat vaker op de :crosstrainer: deze week dus, en weer beduidend minder eten (lees: zondigen:holy:).

Zo zie je maar, het gaat nergens van een leien dakje hoor! Afvallen is gewoon afzien. :laatmaar: We houden van lekker (en veel) eten en dat moeten we nu ineens laten! Da's dus echt niet leuk! :nietok: Maar lagere getalletjes op de weegschaal zijn wel leuk en dat compenseert het dan weer een beetje... :grinnik: Groetjes,

:floortje36:
June 6, 2010 om 05:25
Hallo! :hallo:

Ik heb een nieuw laagste gewichtje bereikt vandaag: 85,6! Kom ik al een beetje bij je in de buurt nu? :grinnik:

Hoe gaat het verder met lijnen bij jou? Doe je nog steeds dat bloedgroependieet? Bevalt dat een beetje?

Wat is een e-bike eigenlijk? Ik heb er niet alleen totaal geen ervaring mee, ik heb er zels nog nooit van gehoord!!! :tl|:

Prettige zondag! Groetjes,

:floortje36:

PS Het wordt wel weer eens tijd voor een spiksplinternieuw dagboekberichtje hier! :-D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan