Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Jelfi woog op het moment van schrijven 64.20 kg (bmi: 23.02).

Tot nu toe gaat het erg goed. Gisteravond, donderdagavond is altijd een lastige avond, maar behalve spa en fruit geen kcal meer na het eten binnen gekregen.

Vanavond komt het aller-aller moeilijkst. Mijn grootste probleem. Een feestje. Dan is het gezellig en drink ik een wijntje en denk ik: 'ach, 1 handje chips moet kunnen'... En dan is het mis... Dan eet ik letterlijk alle bakjes en schaaltjes leeg en vreet net zo lang tot ik al voller dan vol zit en morgen weer gruwelijk van mezelf baal. Dus:

Vanavond komt de ultieme test: Ga ik het deze keer halen om door te zetten, of ben ik weer net zo zwak als altijd in het weekend en bij gezellige avonden en vreet ik alles er weer aan wat er net weer af is.

Ik ga er 100% voor om behalve 2 glazen wijn en water NIETS te eten of drinken verder. Ik weet dat ik niet 1 of 2 x gewoon wat lekkers kan pakken, dus dan er maar helemaal afblijven... Dat vraagt echt een ijzeren discipline van mij, maar goed, het is ook echt nodig nu. Ik voel me sinds vandaag eindelijk niet meer zo opgeblazen vol en dik, dus WEL volhouden vanavond.


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan