Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Laartje79 woog op het moment van schrijven 105.40 kg (bmi: 35.63).

:super!:Hello buddies en bezoekers!
Vanmorgen -0,5 kg in vergelijking met vorige week. En dus -0,4 tijdens het verlengde weekend en slechts -0,1 op de 3 werkdagen.
Iedere week een halve kilo is niet veel maar is op een jaar tijd toch 26 kilo. Doe daar nog 6 kilo af voor de kwakkelweken die er eigenlijk niet zouden moeten zijn....en dan gaat het nog om 20 kilo in 1 jaar tijd. 't Zou een mooie droom zijn die uitkomt. Ik blijf er dus aan werken samen met jullie.
Ik herhaal nog eens dat ik echt blij ben dat ik op deze site terecht ben gekomen en dat ik hier zo'n steunende buddies heb gevonden. In 't ander geval was mijn gewicht gegarandeerd al ferm gestegen en dat is nu toch lekker niet gebeurd!
Voor iedereen dus :super!: en een heel fijn weekend! Laar

May 28, 2010 om 16:30
Hoi Laartje,

Zo moet je inderdaad denken meid, 0.5Kg per week is eigenlijk ideaal zo ben ik enkel jaren geleden ook lekker afgevallen. Ook veel beter zo hoor voor je lichaam, te grote gewichts sprongen zijn alles behalve goed.

Hoe de spirit erin en ga ervoor, want je bent super goe bezig.

Anneke
May 29, 2010 om 04:20
Ik zeg altijd maar zo: eraf is eraf, de ene week wat meer, de andere week wat minder, als het maar de goeie kant op gaat.
Veel succes weer deze week!
Liefs,
Caroline
Onbekend
May 30, 2010 om 04:30
Hoi Laar,

Ja, zo zie ik het ook Laar, zonder :valtaf: en mijn buddies was ik al lang niet meer min 29kg. Ik ben heel blij met jullie.
Komop meisje, samen gaan we gewoon verder en laten we ons niet van de wijs brengen. Ik wens je een goede lijnweek en nu nog even

:eenfijnweekend:

:liefs: :noesja:
May 31, 2010 om 06:27
Dank je wel voor je lieve reaktie.
Ik besef me nu: dit is voor altijd, het is geen dieet maar een nieuwe levensstijl. En het wordt nu mijn tweede natuur, keuzes maken, regelmaat en toch ook genieten, anders hou je het niet vol.
Voor het avondeten ga ik vaak naar de AH site en vink bij de recepten ""slank"" aan, zo krijg je de lekkerste recepten en nooit meer dan 500 kcal pp. Zo blijft het gevarieerd, leuk en lekker bovendien.

Ik wens je heel veel succes weer deze week en hou vol!! Je bent het waard!

Liefs,
Caroline
May 31, 2010 om 06:40
Hallo Laartje wat ben je goed bezig wat je zegt over je droom ik droom met je mee zou leuk zijn ald die droom uitkomt :icandoit::youcandoit:groetjes en doe zo verder.
May 31, 2010 om 06:44
Heey,
Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ik ben een tijdje niet zo actief geweest met afvallen, en dus ook niet op de site. Maar ik ga er weer helemaal voor, en ga ook weer actief worden op valtaf.
Hoe is het met jou?

Liefs,
:altariel:
May 31, 2010 om 12:11
heey, je stond nog in mijn lijst hoor, als buddy :)
Ik had het gewoon op een gegeven moment een beetje gehad met het constant alles registreren enzo, en ik was ook steeds een beetje minder met afvallen bezig. Vandaar dat ik de site ook en beetje 'vergeten' was. Ben nu een paar maand geleden weer begonnen, en ik bedacht me dat ik hier ook wel weer eens wat actiever kon worden. Vandaar, ik ga er weer helemaal tegenaan :)

:altariel:
June 1, 2010 om 01:41
Hoi Laar.

Bedankt voor je lieve reactie! Buddies heb je nooit genoeg, dus ik voeg je gewoon toe.

:mamananda:
June 3, 2010 om 07:08
ja klopt, die klik vinden is nog niet zo moeilijk, maar em vasthouden...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan