Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Frannie006 woog op het moment van schrijven 88.90 kg (bmi: 34.73).

Vanmorgen weer met volle moed op de weegschaal en tot mijn schrik ben ik gewoon 7 ons afgevallen met gister. Vreemd eigenlijk omdat mijn mannetje aan kwam met toastjes. Niet dat ik er veel van op heb, maar toch.
Vanmiddag wil ik lekker aan de wandel met de kinderwagen. Ik heb er zo zin in om mijn nieuwe ik te krijgen...

May 28, 2010 om 14:05
Hoi Frannie,

Ja zeker leuk dat we buddy's zijn! We hebben ook hetzelfde streefgewicht, al ben ik dan 10 kg zwaarder, maar ja, ook weer 10 cm langer, dus het komt op hetzelfde neer... Jazeker, ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik het eindelijk voor elkaar ga krijgen dit jaar en ik denk dat deze site daar ook wel goed bij helpt, zeker als je alles dagelijks naar eerlijkheid in vult, dan krijg je ook beter inzicht en een stok achter de deur...
weight care dat zijn maaltijdvervangers en ik eet vooral de repen, maar dat doe ik maar 1 a 2 x per dag hoor, voor de rest probeer ik gewoon af en toe een maaltijd te eten en soms een paar boterhammen of muesli als ontbijt, want dan veranderen je eetgewoonten ook ipv een menu in een boekje gebruiken, ik heb sonja bakker ook genoeg gedaan en ooit in 10 weken 10 kg kwijt daarmee, maar dat zit er weer aan. dat komt bij mij gewoon omdat ik het te lastig vind alles in huis te halen voor 1 persoon wat er op die menu's staat, ik geef dan meer uit en gooi een hoop weg, ik heb nu zelf wel door hoe je afwisseling kunt brengen... Maar misschien helpt het bij jou wel heel goed! :veelsucces: en :gazodoor2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan