Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Mariver woog op het moment van schrijven 64.60 kg (bmi: 23.16).

Net als je dan denkt dat je weer lekker 'in de flow' zit, dan ga je toch weer voor gaas... Woensdag een stukje chocola, 's avonds met toneel gezellig een wijntje :wijntje:, wat nootjes en olijven :olijven: en dan donderdag ook nog weer het een en ander...

Dus nu is het weer even klaar, niks iets extra's in het weekend, dat extra's heb ik gisteren en eergisteren al gehad.

Gisteren niet op de weegschaal gestaan, had al onder de douche :douchen: gestaan en mijn haar gewassen dus dat vond ik een goede reden. Je bent dan natuurlijk véél zwaarder... Maar vanmorgen toch maar de confrontatie aangegaan. Aangekomen natuurlijk.
De uitspraak: 'afvallen is een strijd maar op gewicht blijven een 80-jarige oorlog' is toch wel heel waar. Maar goed, dan af en toe maar een weekje strijd want op gewicht blijven zál ik.

Net naar een prachtige voorstelling van Romeo en Julia geweest met twee brugklassen. Wat een schitterend verhaal blijft dat toch. Heerlijk!:liefdesverdriet:

Ik wens iedereen veel :succes: en een fijn en zonnig :zonnetje2: weekend!

:weekend:
Marianne

May 28, 2010 om 13:02
Hoi, ik ben er weer hoor. Gisteren en vandaag prima gegaan, 1,1kg eraf vanmorgen. :poeh:
Vandaag is m'n nieuwe Senseo gearriveerd, dus ik heb weer fatsoenlijke koffie. M'n andere apparaat was inmiddels helemaal kapot, dus ik was veroordeeld tot oploskoffie :bleh: (en groene :thee: natuurlijk)
Maar goed, ik hoop dat we ons dit weekend goed in kunnen houden en dat we nu eindelijk eens écht de eindstreep kunnen gaan halen.
Ongelofelijk hè, máánden gaat het helemaal perfect en vervolgens maken we er toch weer zo'n zootje van.
Ik weet niet of je nog komt 'Stomen' van 't weekend, maar misschien komen we elkaar nog wel tegen tussen de stoommachines en -boten.
:marjonijn:
Onbekend
May 28, 2010 om 17:42
Ik zie vandaag voor het eerst jouw profiel. Knap hoor, dat je zoveel kg kwijt bent geraakt.
Succes met de laatste kilootjes.
Vr. groet,

Peter
May 29, 2010 om 02:15
Zet 'm op hè? Als je het zo in de hand kunt houden, blijf je toch rond een bepaald gewicht hangen. Het is inderdaad moeilijker op gewicht te blijven dan af te vallen, maar je weet hoe je het kunt corrigeren. Dat komt helemaal goed!!
Ik hoorde dat er dit weekend in Dordrecht iets met stoomtreinen te doen is...stomen schijnt ook te helpen om vocht af te drijven. Misschien is een innige omhelzing met een :treintje: een ideetje...:muwhahahaha:.

Fijn weekend!
May 29, 2010 om 02:24
Hoi,

Dank je voor je berichtje. Ik vind mijn dieet helemaal zo gek niet. Eigenlijk gewoon drie maaltijden en drie keer een eiwitshake. Maar ja, probleem is dat ik ook last heb van vreetbuien, en daardoor is de lijn weer aan het stijgen.
Ik vind het erg knap dat je zoveel bent afgevallen. Ik hoop dat het mij ook zal gaan lukken.
Succes met de laatste loodjes.

Patricia
May 30, 2010 om 14:16
Hoi, dat was boffen, zo'n lekker hagelbuitje..... Ik ben niet buiten geweest vandaag. 'k Had het wel steeds erg koud. Vooral m'n voeten. Lekker een poos in bed liggen DS'en vanmiddag. Ik zit nog in m'n pyjama... voor het eerst in jaren heb ik een pyjamadag:haha:
Gisteren wel naar Dordt in Stoom geweest. Heeft Niek wellicht al verteld, want we kwamen hem en Sander tegen op de Merwekade.
Ik zal m'n broer snel orders geven voor die koelkast. Misschien dinsdag? Dan ben jij vrij toch? Ik ga 't z.s.m. regelen.
En qua lijn gaat 't inderdaad weer prima hier. Ik hoop toch echt dat het zo blijft, want ik ben het echt een beetje zat aan het worden, hoewel ik vanavond weer heerlijk heb gesmuld van m'n gegrilde kalkoenfilet met paprika en ui uit de grillpan... jammie.
Morgenavond komt m'n buuf ook mee naar zumba. We gaan hiervandaan lopen om half acht, dus je ziet ons wel verschijnen.
June 1, 2010 om 03:32
Hé joh, hou je onsjes lekker bij je.....:haha:
Gewoon 2 ons erbij. Balen hoor. Maar goed, we zullen dóórgáán.....

:marjonijn:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan