Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Lissdus woog op het moment van schrijven 70.30 kg (bmi: 24.91).

1) 12:30
aargh, wat is er met mij en verslapen/moe zijn/koppijn hebben.. -.-
zit nu op school. wiskunde, joehoe! ben 13.15 klaar. heb denk ik geen zin op te gaan sporten. maar aangezien er geen bus naar huis gaat voor 15.30, denk ik dat ik het eerste stuk maar een bus neem en dan verder naar huis ga lopen (1 uur) heb ik in ieder geval wat beweging! : )
hmm, tjaa....

2) 16.00

oke, ik had vandaag op school dus echt vreselijk koppijn! de bedoeling was dus om na school naar huis te lopen, maar aangezien ik 10 minuten eerdre klaar was op school kon ik nog net een bus halen. eigenlijk wou ik als nog wel naar huis lopen. wat beweging is wel lekker. maar met die koppijn zou dat iets minder zijn. daarom ben ik dus gewoon met de bus naar huis gegaan. geen beweging voor mij vandaag.. toen ik naar de bus rende kreeg ik opeens ook verschrikkelijk pijn in mijn ene been. geen idee wat het nou precies was, maar echt niet normaal hoe pijn dat deed! ik voel het nog steeds een beetje. doet niet meer zo veel pijn, maar voel wel dat als ik opeens een snelle beweging zou maken de pijn weer terug zou komen.

niet echt een goed dagje voor mij vandaag. zucht. heb vandaag op school een chocolade bolletje en salade op, en toen ik thuis kwam twee zelfgebakken chocolade cakejes en een bord spaghetti met kaas. :shy: en meer zal het nog wel worden vanavond! of mijn ouders kopen iets, of mijn zusje maakt iets. dat weet ik zeker! en ik heb ook nog een beetje smirnoff uit nederland :) vandaag een glaasje, morgen een glaasje, en dan is het op.

hoop dat het met jullie iets beter gaat vandaag!
xxx

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan