Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Suzz1983 woog op het moment van schrijven 73.30 kg (bmi: 23.93).

Lieve buddies,

De knoop is doorgehakt... Mijn vriend en ik zijn uit elkaar. Het was een moeilijke beslissing maar het is goed zo. Sinds ik de beslissing heb genomen heb ik rust gekregen. Ik heb maanden veel verdiet gehad en begin nu weer een beetje de zon te zien, dus de beslissing is de goede geweest. Natuurlijk heb ik mijn dipjes maar over het algemeen voel ik me best goed.

Dit betekend dat ik voorlopig weer bij mijn ouders ben gaan wonen. En ik geen goede weegschaal heb en deels moet eten wat de pot schaft.
Ik wil vol goede moed door gaan met afvallen. Ik ben nu zo dicht bij mijn streefgewicht dus ik wil dit ook gaan bereiken. De laatste tijd gaat het afvallen wel wat langzamer maar dat geeft niet, zolang de dalende lijn er blijft gaat het goed.

Echt sorry buddies dat ik jullie de laatste paar weken een beetje verwaarloosd heb, ik hoop dat jullie dat begrijpen! Vanaf nu probeer ik weer wat actiever op de site te zijn en ook te reageren op jullie dagboekejes.

Succes allemaal!

Liefs Suzz


p.s. dank je wel voor de lieve reacties op mijn vorige dagboekjes!

Onbekend
May 28, 2010 om 08:20
Hey meid!

Vervelend voor je dat jullie als nog een punt achter de relatie hebben gezet. Het is dan ook begrijpelijk dat je even minder aanwezig bent geweest. Zoiets is behoorlijk ingrijpend en brengt ook een hoop verandering met zich mee. Soms kan verandering dan ook wel weer goed zijn.
Ik hoop dat je dus inderdaad nu de rust hebt die je nodig hebt om weer door te gaan en te genieten van de aankomende zomer.
Wat betreft het afvallen geeft het inderdaad niet als het ditmaal niet zo hard gaat. Zolang het maar een dalende lijn blijft.

Wat betreft mijn situatie gaat ie wel steeds beter. Het zijn kleine stapje die je steeds maakt. Maar gelukkig zijn al mijn collega's geduldig van aard. Het hardlopen is voor mij ook een beetje therapeutisch. Gewoon even je hoofd legen en lekker in de buitenlucht actief zijn.
Nou hopen dat mijn lijn ook dalend blijft...

In ieder geval heel veel succes met alles!!!

Liefs Mo
May 29, 2010 om 09:35
Hoi

spijtig om te horen dat je uiteen bent, maar als die beslissing je rust geeft is het waarschijnlijk de juiste...

Heel begrijpelijk trouwens dat je niet veel op de site zat met alle andere dingen aan je hoofd.

Hopelijk kan je de dalende lijn aanhouden, ook al moet je eten wat de pot schaft. Misschien wil de kok van dienst wel wat rekening houden me jou?

Succes alleszins nog en veel sterkte hé!

Groetjes
Herta
Onbekend
June 9, 2010 om 01:39
Hey Meid!

Was even benieuwd hoe het met je gaat.

Liefs Mo
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan