Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Precutprutske woog op het moment van schrijven 58.70 kg (bmi: 22.09).

28/05/2010

Hallo daar!

Hoe gaat het met mijn lieve buddietjes?
Hier valt het goed mee, de weegschaal deed zo lief met me deze ochtend (ja, ik heb me dus toch opnieuw gewogen..) Hij duidde 900gr minder dan gisteren! Ik weeg nu, 58.7kg!!! Hoe dat mogelijk is, geen idee, vooral niet omdat ik daarbij nog eens mijn regels heb, en dat dat normaal een periode is waar men dan wat zwaarder weegt.. Nu ja, mij hoor je niet klagen hoor! Alleen is de vraag hoe lang dat zo zal blijven, want binnen de kortste keren is dat gewicht er zo weer bij!!
Dus nu maar extra opletten op wat ik eet..
Ik moet er ook wel bijzeggen dat ik een beetje ziek ben, heel erg misselijk en veel diarree al 3 daagjes (alhoewel vandaag toch iets minder), dus dat zal wel een rol spelen ook..

Ik hoop dat het bij jullie ook goed gaat!
In ieder geval ben ik al heel happy, vooral ook omdat het weekend voor de deur staat, en wie weet zal het misschien nog mooi weer worden? Lets hope :bidden:

Ik weet momenteel eigenlijk niet zo veel meer te zeggen, mijn inspiratie komt later mss nog wel ;-)

Greetz lieve vrienden,

:pblauw::rblauw::ublauw::tblauw::sblauw::kblauw::eblauw:


May 28, 2010 om 10:53
heeey!
zie je wel dat het lukt :) je zit nu al id 58!! toch super niet?

ik voel me niet aangevallen hoor :) geen probleem. Tja kweetniet maar ik wil dat gewicht zo houden, om een soort van doel te geven.. dat ik toch elke keer ff denk van, Ei, kijk eens waarvan je komt, dat moet terug.. snap je? zodat ik niet met minder tevreden ben ..

Nuja, die foto's zijn wel van mijn 54-56kg.. dusja :) doe maar +4kg eh. ding is wel, dat mijn beeld nogal wisselt, en vaak. ik verander zeker 5x per dag van beeld over mijn lichaam, soms zie ik gwn 1klomp vet, en soms zie ik wel een slank meisje. echt raar, terwijl kleren en de weegschaal niet liegen eh.. zo raar echt..

ja de blok, pff :) begin wel wat te stresse voor volg vrijdag.. mijn eerste examen en het is meteen al een zware.. dusja

liefs xx
May 31, 2010 om 09:08
Hoi hoi!

Thanks voor je berichtje! Maarre gekkie jij hebt al 2 kinderen gebaard! Ik vind het niet gek dat je lichaam dan heel wat veranderd is en het ook moeilijker is wat strakker te worden! Het is balen dat het niet meer zo snel gaat enzo, maar je hebt er wel 2 kindjes bij gekregen :D!

Nou meid, zet m op!

Kus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan