Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

Lucenda2 woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 41.23).

Onze kat laat zich niet meer zien, en de vogels zijn stil. De sirene gaat plotseling loeien, een hard akelig geluid. De lucht is donker groen; een hele vreemde kleur. Het lijkt wel of ik in een film terecht ben gekomen. Je kan voelen dat er iets groots aankomt.
En dan begint de hagel. Niet zomaar hagel, nee, de stenen zijn zeker zo groot als tennisballen. Ik zie -in een flits- al mijn mooie tuinplanten gekneust op de grond liggen.
De jongens; gedrild als ze zijn; pakken de dingen die naar beneden moeten: stormlampen; water; de vogelkooi.
De tornado is nu erg dicht bij ons dorpje; hopenlijk is de 'touchdown' ergens in de velden, en niet in een van de straten, zoals een paar jaar geleden. Veel huizen vernield; en ook de school. Ons huis viel mee, een paar ruiten kapot en een boom omgevallen in de tuin. Getrainde brandweer mensen gingen de school binnen; en haalden alles eruit wat nog heel en droog was, en wij, de dorpelingen, brachten alles naar de kerk; waar de kinderen de komende zes weken school zullen hebben.
Dan komt de tornado; met een oorverdovend hard gedreun. Het huis trilt; we horen het geluid van brekend glas en er hangt een vreemde geur - de geur van de angst?- in de lucht. Stilte. De hagel gaat over in regen. het is voorbij. We gaan weer opruimen. En ik? Ik ben weer een kilo afgevallen; van angst.

Liefs;

:lady02:
Lucenda2

Onbekend
May 31, 2010 om 18:58
Jemig, wat moet dat toch angstig geweest zijn! Het is zo'n natuurgeweld! en inderdaad je voelt het aankomen er is vantevoren een "oorverdovende" stilte! Verder alles in orde bij jullie? Ook met de poes?
Nou, veel sterkte ermee!
Liefs Ingrid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan