Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 28, 2010

USgirl woog op het moment van schrijven 80.50 kg (bmi: 28.86).

nou.. ergens ben ik tevreden.
Ik heb nog geen model-eetpatroon, maar de cirkel lijkt doorbroken.
Alleen net na het eten blijf ik erg last houden van zo'n 'ik wil nu zoet' aanval en daardoor zijn vanavond twee stroopwafels 'gesneuveld'. Terwijl ik die niet eens lekker vindt.
Staat tegenover dat ik vanavond op een verjaardag géén gebakje opheb! (2x thee, 1x rosé, wat fruit en 1 mini-kaassouflé, nou dat vind ik prima!!).

ben ook wel gemotiveerd op t moment.. m'n kleren zitten allemaal nét iets te strak en met een paar kilo is dat ws gewoon opgelost. Morgenochtend ook weer indraaien in de hardloopgroep.. t komt vast goed!


update

euh... JA! het is echt nodig.. heb net de fout (?) begaan om op de weegschaal te gaan staan :scale: .. zo voelde t ongeveer!! In een paar weken tijd vindt-ie dat ik 4 (!!) kilo zwaarder ben! Dat kan helemaal niet!! (toch??)
nou... hoe dan ook...

OORLOG!:gheghe:

we zien elkaar (dat rotding en ik dus) komende zondag weer....


UPDATE:
het gaat!
gisteren een dag met nog wel af en toe een onbedwingbaar suikermomentje, maar vandaag gaat t goed! vanmorgen 2x volkorenboterham met vlees/ kaas, vanmiddag 2 crackers met tomaat + bolletje kaas, 15 uur 1 krentebol, 18.30 halve pizza (etentje met vrienden dan wil je toch gewoon meedoen he), vanavond 1 glas witte wijn. En nu net een beker drinkyoghurt.
Nou.. als ik dit volhoud dan zal ik niet als een speer naar beneden knallen maar dan gaat er echt wel iets veranderen denk ik zo!!
ik ga proberen om zo door te gaan!


May 30, 2010 om 07:20
Hoi,
Ik las net je berichtje. Wordt er wel een beetje verlegen van hoor.:$
ZOals je in mij grafiek kunt zien gaat het bij mij ook met de nodige ups en downs. 1 keer per week wegen haalt wel de scherpe kantjes van die pieken. En ik heb er ook bijna een jaar over gedaan om dit resultaat te bereiken. Maar heb wel goede hoop dat het dan ook blijvend is. De manier waarop k bezig ben is in elk geval goed vol te houden.

En het hardlopen dat doe ik nu vooral omdat ik het leuk vind. Heb wel een doel nodig. En bij mij is dat momenteel de LIngewaalloop (26 juni). 5 km. Ik wil dan sneller zijn dan bij de Marikenloop op 16 mei (32.30)

Heel veel :succes: met afvallen en lopen.

Groetjes,

Tamara
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan