Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 19, 2004

Binky woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 31.89).

Lief dagboek![als jullie het niet doen dan doe ik het zelf]
Vandaag gaf de schaal net een heel minuscuul beetje onder de 90 aan,zal het dan eindelijk na een week 89,5 zijn?Ik wil wel doorzetten maar vind het moeilijk dat ik niks te kauwen heb van sóchtends zeven tot sávonds zes!Dus heb ik vandaag naast mijn middagshake twee creamcrackertjes gegeten................De herbalife voed wel goed maar het kauwen mis je echt!Verder ben ik blij dat jullie mij blijven steunen want ja dat is toch mijn stok achter de deur.Gister naar een modeshow geweest waar ook mode werd geshowd voor "dikkers"en ja toen ging ik weer twijfelen,want ook als dikkerd kun je stralen en daar gaat het tenslotte om.Maar toen dacht ik aan al mijn pijntjes [inclusief geestelijke]en wist weer waarvoor ik zoveel moeite doe om aftevallen.

April 19, 2004 om 13:07
Ik vind het zó knap dat jij op die shakes voort kunt, echt ongelooflijk. Ik zou dat kauwen etc. echt enorm missen. Mag je naast die shakes niet aan de komkommers, tomaten, wortels e.d.? Dat is toch gezond en er zit nauwelijks calorieen in.
Ben je bij de modeshow in Rijswijk geweest? Ik zag daar posters van hangen in de stad. Maar toen was ik op weg naar de sportschool, en daardoor extra gemotiveerd. Want ik wil (uiteindelijk) in de gewone confectiematen passen! Veel meer keus en goedkoper en alles staat je gewoon beter (want alles wordt nu eenmaal ontworpen op de verhoudingen van mt 38/40). Dus ik ga gewoon door met afvallen. Ik wil me gezond en fit, en liefst ook een beetje slanker voelen!
Hé succes weer!!!! groetjes, sista
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan