Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 20, 2010

Joev woog op het moment van schrijven 86.70 kg (bmi: 31.09).

Deze komende week alles weer in het normale ritme. Lekker werken, donderdag de hele dag tennissen. Dan doe ik samen met Eva mee aan een tennistoernooi. Gezellig, misschien daarna ergens een hapje (verantwoord) uit eten.
Heb me voorgenomen om deze week als ontbijt 2 knackebrot te nemen, tussen de middag joghurt met fruit en muesli en dan als diner veel groente met vis, kip ofzoiets.
We zien wel waar het schip strandt. Het weekend wordt dan weer minder lijnachtig. We gaan naar Sanne naar Breda. Ze zal ons wel weer lekker verwennen met allerlei lekkere hapjes en misschien ook nog een avond uit eten in het restaurant waar onze schoonzoon kok is. Hij kan nl. geen vrij krijgen, dus dan maar bij hem eten.
Wordt vast weer een gezellige, leuke week met genoeg afleiding.
Wens jullie allemaal veel succes en hopelijk bij het volgende dagboekje eindelijk weer eens wat afgevallen. groetjes :joev:

Onbekend
June 21, 2010 om 05:22
Hallo Jolanda,

Via het dagboekje van Ellen kwam ik op jouw profiel.Mijn naam is Gerda en woon in het midden van nederland.
Ik zie dat jij afval dmv van gezond eten. Knap hoor! Het hoeft niet zo snel te gaan, want anders zit het er zo weer aan. Sporten is ook heel goed.
Ik lees dat je aan tennis doet. Ik zelf die het proteine dieet en dat werkt voor mij weer super. Is voor mij de tweede keer en dan valt het niet mee. Na een operatie vorig ben ik 20 kilo aangekomen. Ben weer op de goede weg. Ik ben nu sinds 2 maanden aan het hardlopen en dat bevalt uitstekend.
Ook lees ik dat jullie een camper hebben. Grappig.. wij hebben er ook één. Al een jaar of 10. Bevalt prima. De weekenden staan we vaak in Duitsland, omdat ze daar veel camperplaatsen hebben.
Vind je het goed dat ik je uitnodig als buddy?

:smurfin57:
Onbekend
June 22, 2010 om 07:13
Leuk Jolanda dat tennissen!Ik hoef er niet meer aan te beginnen,maar vind mijn bezigheden wel bij het zwemmen en fietsen of wandelen!Was vorige week wel aan het werk op het unicef open!Sponsors werven!
Geniet maar lekker hoor het komende weekend ondanks het lijnen!Wij gaan ook uit eten!Nog een bedankje van de dochter en haar man omdat we op hun huis gepast hebben tijdens de vacantie!
Ben een beetje teleurgesteld wat de snelheid van afvallen betreft en ook dat het niet gaat in verhouding tot wat ik er allemaal voor doe,maar van de andere kant blijft de lijn maar dalen en ben ik weer zoals vorig jaar rond deze tijd!Nu maar hopen dat dit zich doorzet en dat ik de komende winter overleef!Ach eerst de vacantie eens overleven in September!
En anders ach dan zijn jullie gewoon nog niet van me af en blijf ik jullie vervelen!
Veel succes de komende week en groetjes van Ineke
June 30, 2010 om 12:24
Hoi Jolanda,

Hoe is het met je? Lukt het een beetje? Heeft Liesl last van de warmte. Hier gaat het prima en we zitten allemaal op de bank met de vin aan.
Hoop gauw weer iets van je te horen.

:tian:
July 1, 2010 om 03:36
Fijn dat het zo goed met jullie gaat en natuurlijk moet je je niet schuldig voelen.Druk moet je het hebben , de kachel moet branden van de winter en van de lucht kun je niet leven. Gelukkig is Liesl helemaal in orde.
Volgens mij wordt het zaterdag slecht weer dus ik hoop dat het allemaal meevalt in Sneek. Zondag zou het niet zo heet worden en dan gaan wij gezellig naar die fam. in Weert van die labrador. (zie foto).s'morgens eerst nog een verjaardag van die vrienden achter. Waar gaan jullie ook alweer naar toe? Ben het even kwijt met al die vakantiegangers op de site.

Het huis staat s'zomers stil zegt de makelaar. Vakantietijd moeten we niets verwachten. Dus maar weer hopen op het najaar. We wanhopen niet hoor het staat pas vanaf Maart . Komt vast wel goed. In oostenrijk is het nu heel lekker met 23% vocht en 30 gr. Beter dan hier waar het gisterenochtend 95% met 28 gr. was.
Maar ja, we mogen niet ontevreden zijn met wat we hebben. We hebben hier ook een heerlijk huisje en een prachtige omgeving, dus dat is het niet en zal ik misschien nog wel eens missen maar je weet de andere reden dat we weg willen. Gewoon afwachten dus.
Nou meis, ik ga straks lekker weer zwemmen en vanmiddag op bezoek bij een vriendin. Morgen zou het vreselijk heet worden dan blijf ik lekker thuis.
Voor jou, een fijne week gewenst en tot mails.
:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan