Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 20, 2010

Chickengirl4 woog op het moment van schrijven 101.80 kg (bmi: 36.07).

:ikbenik:Maar weer een nieuw dagboek anders wordt hij te lang. Vandaag een rustige dag gepland en dan heb ik het niet alleen over eten. Gisteravond kwam ik er, in het restaurant, achter dat mijn horloge achteruit liep, hebben we wel gein om gemaakt maar ik vind het toch eng. Op tafel doet hij het gewoon, om de pols van mijn dochter ook , maar ook vanmiddag ging hij weer achteruit lopen en dat doet hij nu nog steeds. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt, ik ga nu een ander horloge omdoen en hoop maar dat het normaal blijft lopen. :altijdblijvenlachen:

June 21, 2010 om 02:24
Hoi Coosje,

Wat raar zeg dat je horloge achteruit loopt...... Meestal past een horloge zich aan je hartslag aan heb ik wel eens gehoord.... Heel vreemd! Het etentje was zeker heel gezellig en vooral heel lekker, maar veel te veel gegeten. Ik ben er nog vol van en neem dus ook maar een licht ontbijt van fruit....... Ben blij dat het weer achter de rug is en dat Sonja weer aan mijn zijde is. Donderdag heb ik een receptie; 3 collega's nemen afscheid en ik ga het heel rustig aan doen met hapjes en drankjes....... Waarschijnlijk vroeg naar huis om daar gewoon een Sonja vriendelijke maaltijd te eten hahahaha. Zaterdag ga ik met mijn werk een dagje naar Middelburg en ja dan zit je weer met eten..... 's Avonds een diner met een vast menu dus daar is niet veel aan te doen. Gelukkig wordt er overdag veel gelopen dus ik hoop dat de schade beperkt kan blijven pfffff. En zo is er altijd wat...... Veel succes weer deze week met lijnen.

Groetjes,
Marion


:poezenmoeder:
July 6, 2010 om 00:42
Hoi Coosje,

Gelukkig heb je zelf ontdekt dat ik je niet eruit heb gegooid als buddy; dat zou ik namelijk nooit doen...... Ben zooooo blij dat je weer terug bent. Dan ben je er ook weer op clubs hahahaha. Ik heb je echt heel erg gemist....... Hier alles zijn gangetje. Met lijnen gaat het goed; geen klachten. Deze week maar 3 daagjes werken, want we vertrekken vrijdagmiddag naar Sas van Gent voor een weekendje. Heerlijk en het wordt weer warm dus waarschijnlijk ook een bezoekje aan het strand in Zeeland hahahaha. Ga wel proberen op te letten met eten, maar ja je kent me hè? Het begint al bij het ontbijtbuffet...... eet ik toch weer te veel hahahaha. Maar ja ik krijg de schade er wel weer vanaf en meestal meer. De schade van vorig weekend is er ook weer af en nog een paar onsjes meer hahaha. Nou meis nu niet meer zo lang wegblijven hè? Veel succes met de lijn.....

Groetjes,
Marion


:poezenmoeder:
July 7, 2010 om 03:33
Ik was er even uit heb veel gedaan om hier wat achterstand weg te werken, maar ga nu weer met mijn lijntje verder:gabeseffen::gewoondoen:
July 8, 2010 om 00:45
Hoi Coosje,

Succes er maar weer mee!!!!

Groetjes,
Marion


:poezenmoeder:
July 8, 2010 om 01:58
Zet hem weer op Coosje, ik doe met je mee !

Groetjes Carina
July 9, 2010 om 08:29
Dank jullie wel ik moet nog even in mijn ritme komen en ik moet zeggen voor mij is dit warme weer erg dubbel. aan de ene kant vind ik het echt heerlijk, weer waar je vrolijk van wordt, maar ja om af te koelen volstaat een glas ijswater of ijsthee niet altijd
July 9, 2010 om 14:09
Hoi Coosje,

Jij bent dol op ijs:coupe: he :) Dat is met dit weer ook lekker, ik ben er gisteren ook voor gezwicht! Dat warme weer maakt het er wat dat betreft niet makkelijker op!
Succes met de warmte en het lijnen voor zover het wil lukken, ik ga er een weekendje van genieten, en dan dinsdag weer op het goede pad verder:noproblem:
:eenfijnweekend:
:groetjes2: Carina
July 13, 2010 om 02:42
Hoi Coosje,

Tja dat is het nadeel als je gek bent op ijs.... Ik heb dat gelukkig niet. Waarom neem je dan trouwens geen waterijsje? Dat is niet zo heel erg schadelijk...... Dat wil ik ook nog wel eens nemen als ik het echt heel erg heet heb; maar over het algemeen heb ik altijd water in de ijskast staan en dat verkoelt me veel beter dan ijs hahahahahaha. Veel koud drinken....... Schijn je ook nog van af te vallen had ik van Jannij gehoord...... Heel veel succes met in je ritme komen.

Groetjes,
Marion:poezenmoeder:
July 14, 2010 om 08:04
Tja waterijs streelt mij de tong niet zo, maar ik probeer het nu te beperken tot één ijsje per dag, dat moet lukken. Ik houd nu trouwens ook erg veel vocht vast en loop met dikke vingers en voeten, dus ik vind het niet erg als het ietsje minder wordt. Dan wordt dat gewicht vast ook een stuk minder:alleskomtgoed:
July 14, 2010 om 13:09
Hoi Coosje,

Tja gelukkig ben ik niet zo dol op ijs; wel op waterijs hahahaha. Dus voor mij geen verleiding. Het regent hier dat het hoost pfffff. En het is om 7 uur al bijna donker hahahahaha. Ben benieuwd of we nog onweer krijgen. Voorlopig is het bij één donderklap gebleven. Ben benieuwd hoe het bij jullie is......

Groetjes en sterkte met het weer!
Marion:poezenmoeder:

July 14, 2010 om 14:05
hoi Marion, we zijn net thuisgekomen. We doen even een paar daagjes of we vakantie hebben. Zijn dus lekker, net als gisteren in Duitsland uit eten geweest.Het is hier donker maar nog droog er komt dus nog wel wat aan denk ik, maar geen onweer gelukkig.
July 15, 2010 om 02:39
Hoi Coosje,

En nog onweer gehad? Zag in het nieuws dat het vooral in het zuiden en oosten van het land behoorlijk gespookt heeft. Hoop maar dat alles in orde is bij jullie? Tja ook een paar daagjes "vakantie" dan kun je de weegschaal beter in de kast laten staan hahahaha. Ik moet zeggen dat er bij mij weer een dalende lijn inzit. Hoop dat het zo doorzet...... Veel plezier nog met jullie "vakantie".

Groetjes,
Marion
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan