Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Evalien57 woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.03).

ja, ik ben er weer even. dat komt voornamelijk door zo'n herinnerings mail dat ik mijn gewicht moet invoeren. dan denk ik oh ja ik ga even kijken op de site.
ik zet s'morgen vroeg de computer gelijk aan zodat ik kan zien of de hond al is bevallen. eerst moet ik de oude poes van de medicijnen geven en zet ik de deuren open zodat er frisse lucht in kan. De kleine poezen zitten in de box en beginnen zich al uit te rekken. Dan gaan de deuren weer dicht en de (poezen 3maanden)uit de box. die trekken een sprintje richting eten. Dan gaan ze spelen, onze huiskamer is aangepast. Gordijnen opgeknopt, krabpaal, dozen en speeltjes. het meest favoriet is de tuimelaarmuis. ondertussen is de koffie klaar en ga ik met de laptop op schoot de mail lezen. geen nieuws, ze zal het wel zwaar hebben met deze hitte. af en toe springt een van de poezen bij mij op de bank. na een aai, hup weg weer.
je moet steeds opletten als ze uit de box zijn. want nu moet je ze een beetje opvoeden. met poezen is dat ook maar afwachten en hopen dat ze genoeg afleiding hebben. omdat ze met zijn tweeen zijn spelen ze veel samen.
Met mijn gewicht moet ik steeds op passen, levenslang heb ik. soms zitten er weer kilos bij en ga ik terug naar zeer streng.
ik heb nooit geweten dat ik zo verslaafd ben aan drop. wel drop die ik zo weg heb.
ik ben dan ook onverzadigbaar.

nou een allen sterkte met de hitte en het opgewichtblijven en afvallen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan