Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Jokerenn woog op het moment van schrijven 96.60 kg (bmi: 36.36).

Even een update. Met mij gaat alles nog steeds goed. Wat betreft de operatie dan. Ik val langzaam maar gestaag af en zit nu op ruim 30 kg. Mijn rug ging stukken beter en ik was heerlijk mobiel. Helaas heb ik nu weer een akkefietje aan het foetje. Waardoor ik al drie weken strompel. Dat is niet alleen vervelend, maar ik ben ook bang dat dit mijn rug geen goed gaat doen. Je loopt tenslotte dan op een geforceerde manier. Röntgenfoto's hebben niets uitgewezen, maar ik heb eerder een stressfraktuur gehad en het voelt ongeveer zo aan. Dit is echter alleen met een MRI te zien. Morgen maar weer terug naar het ziekenhuis........

:dathebikweer:

Onbekend
July 5, 2010 om 15:31
He Joke, dat klinkt niet goed.
Die 30kg natuurlijk wel, jeetje wat een resultaat al zeg!!! Maar die voet, goed mee uitkijken hoor! Kan je er wel mee in Rusland blijven?

groetjes Bianca :)
Onbekend
July 14, 2010 om 15:08
Hoi Joke,
Is er al meer bekend over je voet?
Hopelijk valt alles een beetje mee.

groetjes Bianca
July 14, 2010 om 15:50
Hoi Bianca,

Ja, ik heb de uitslag. Helaas was die niet zo goed. Kennelijk is er een bot afgestorven en dat is natuurlijk niet zo mooi. De arts die ik had sprak geen Engels. Een assistente tolkte, maar die sprak het ook niet zo best. Volgende week ga ik naar Nederland en dan heb ik een afspraak voor een second opinion en wat betere uitleg. In elk geval moet ik nog wel 20-25 kg afvallen zei hij, nou laat ik daar net mee bezig zijn :-)!

Groeten en dank voor de belangstelling!
Joke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan