Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 88.80 kg (bmi: 29.00).

Gezellig dagje Amsterdam: + 1 kg. :aangekomen2:
Is dat reëel of heb ik me niet goed gedragen? Ik weet niet wat het is, maar hoop erop dat het morgen weer weg is. Ik heb dan ook nergens spijt van, ook niet van de 2 glaasjes wijn.

Straks op pad naar onze oudste zoon. Hij krijgt mijn nichtjes met aanhang op bezoek, heet dat zijn oud-familie? Oud nichtjes? Ze komen zijn nieuwe :farm: bekijken. Als ik goed geïnformeerd ben willen mijn zoon en schoondochter hen verrassen met een BBQ. Dat betekent voor mij ook weer een gevaarlijke dag. Want je neemt zo gauw teveel.

Maar dat gaat me niet gebeuren. Geen wijn voor mij vandaag, lekker koel water o.i.d., dat gaat het worden. (lees je dit Christel?)

Het :zon3: schijnt weer, het wordt een prachtige dag.

:gekelogtenberg:

July 4, 2010 om 04:28
Heb je genoten in Amsterdam? Dat is toch het belangrijkste. En wat de BBQ betreft: dat kan toch prima volgens methode Dr. Frank. Géén brood, geen aardappelsalade, alleen vlees en rauwkost en niet te veel sausjes.
Met dit weer zetten wij elke avond de BBQ aan. In plaats van vlees of vis te braden gaat het nu op de grill. En daarnaast groente en sla en heel weinig of geen saus.
Ik heb net mijn familie uit Zwitserland uitgewuifd. Ze zijn hier vrijdag vanuit hun vakantiebestemming in Wassenaar naartoe gekomen en zijn nu onderweg naar huis. En hier heb je het dus weer: als ik mensen om me heen heb kan ik prima van alles afblijven. Ik ga altijd in de fout als ik 's avonds alleen ben. Dat wordt de komende weken nog moelijk omdat mijn man zo snel mogelijk zijn schoolwerk af wil hebben (hij werkt altijde en week langer door) en dus vaak 's avonds blijft doorwerken. Maar volgens mij heb ik nu de smaak echt weer te pakken en haal ik mijn streefdoel nog.
Fijne dag.
July 4, 2010 om 09:34
Hallo Geke,
We zijn weer thuis en hebben een fijne vakantie gehad. Ik ben gelukkig niet veel aangekomen maar ik heb nog niet veel zin om het afvallen weer op te pakken. Jij gaat heel goed (+)prima. Ik moet maandag maar weer eens een plan opstellen voor de komende 2 maanden. Want in september gaan we 2 weken naar Portugal en daarom wil ik nog wel graag een paar kilo minder wegen.
Veel succes en we spreken nog een keer af.
groetjes :e:line
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan