Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Jodokus1981 woog op het moment van schrijven 82.90 kg (bmi: 26.46).

Hoera, we gaan weer naar beneden. Eindelijk zag ik begin deze week het licht weer. Pfff. Het invullen van mijn eetdagboek bleek een goede stimulans. (okay ik ben daar vanaf donderdag weer mee gestopt, het verwerken van een diner op een terras is een heel gedoe en daarna was vrijdag geen beste dag en gisteren had ik geen zin....)
Maar vandaag ga ik er weer mee verder.

Van de week ook een les steps gedaan,een les zumba en een uurtje fitness. Dat zal vast ook een positieve invloed hebben gehad. Het was even warm daar en afzien. Maar het was heerlijk. Je in het zweet werken kan een heel goed gevoel geven.
Komende week staan er ook weer drie sportdagen in het verschiet.
Ik ga er weer voor!

Buddies ook veel succes deze week!

July 9, 2010 om 04:30
Mooi! Ik zie het...je bent weer aan het dalen :). Ik probeer mezelf altijd te dwingen om ook op de slechte dagen de boel in te vullen maar als ik inderdaad iets van een weekend of meerdere slechte dagen heb en er is niet standaard een computer in de buurt dan doe ik het niet. Deze week met iets van 2 á 3 vreetbui-dagen heb ik mezelf toch gedwongen het wel allemaal in te vullen. Lekker confronterend :). Het heeft me wel geholpen de boel toch weer onder controle te willen krijgen.

Goed aan het sporten ook zie ik. Zumba een beetje leuk? Ik blijf het knap vinden...ik ben nog steeds niet aan het sporten :coverface:

De feestjes waren leuk maar het was inderdaad elk weekend wat. Toen jij je berichtje bij mij achterliet was ik weer in de 85, daarna ben ik alweer in de 87 en 86 geweest en vandaag ineens weer die 85 in beeld. Het schommelt dus lekker. Ik dacht er voorlopig even vanaf te zijn maar nu zaterdag ineens weer een verjaardagsetentje/drinkpartij/taart eten dus het is toch nog niet voorbij. Maar hierna moet het toch wel even rustig zijn denk ik...
Ik heb het inderdaad liever 1x per maand dan de hele maand door feestjes maar inderdaad...het is ook wel weer leuk dat er iets te vieren is.

Zijn het mooie foto's geworden? (Vast wel :)) Ook leuk om te doen...lekker met vriendinnen op een terrasje...en misschien kun je de hapjes zelfs wel weerstaan :P.

Ik zou ook wel 1x in de week boodschappen willen doen...lijkt me heerlijk! Maar op de fiets is dat geen succes en ik en mijn vriend hebben nog geen rijbewijs. Zodra mijn baan een vaste baan wordt en ik wat meer financiële zekerheid heb dan weet ik wel waar ik mijn spaarcenten aan ga besteden!

Ik eet 4 boterhammen en 2 stuks fruit (meestal 1 appel en een bakje druiven/kersen/meloen) op mijn werk maar de laatste tijd heb ik ook veel honger (waarom weet ik niet...misschien door al die weekendjes waarin ik meer heb gegeten) en is mijn brood soms al voor 12 uur op. Voordeel is wel dat ik mezelf dan wel goed kan bedwingen en er niet op uit ga om een broodje te gaan kopen. Als het op is dan is het gewoon op en heb ik pech. Soms neem ik 's avonds nog wel een boterham ipv te snacken.

Veel succes komend weekend en de week die daarop volgt! We gaan er weer voor!

:fembot:
July 31, 2010 om 10:27
Hoi Jolanda,

Hoe gaat het nu? Wil het een beetje lukken met afvallen? Ik zie wat geschommel in de lijn maar ik heb er zo snel even niet op gelet wanneer je laatste invoering van gewicht was dus misschien is dat nog oud.

Veel succes in ieder geval dit weekend en aankomende week! We moeten weer naar beneden met die lijn! Zet ´m op!

:fembot:
August 14, 2010 om 06:44
Ja een jaarcontract zou wel relaxed zijn. Ik ga heb in september een week vakantie dus nog een maandje en dan mag ik uitrusten. We hebben nog helemaal niks gepland en nog geen flauw idee waar we naartoe gaan dus dat moeten we maar eens binnenkort bekijken.

Ja hij gaat voor mij wel aardig. Ik ben afgelopen twee weken dus weer wat aan het schommelen omdat het van die rare weken zijn maar ik blijf vooralsnog onder die 85 dus ik heb wel weer winst geboekt! Iedere keer als ik een beetje teleurgesteld ben omdat ik schommel dan denk ik altijd maar weer "maar een maand geleden was ik superblij geweest als ik onder die 85 zou komen en nu zit ik daaronder en ben ik nog niet tevreden. Het gaat langzaam maar het gaat wel!"

Jij schommelt ook weer wat zie ik...gewoon volhouden! Een weekendje Stockholm klinkt geweldig! Dat moet inderdaad erg gezellig zijn geweest...en lekker qua eten :). Dat afkicken ken ik. Had ik ook heel erg na mijn weekendje Londen waarin ik belachelijk veel heb gegeten. Iets van 2 á 3 weken erna had ik eigenlijk nog iedere dag heel veel trek. Ik lijk daar nu weer wat van afgekickt te zijn en zit nu weer vaker na mijn dagelijkse hoeveelheden gewoon vol en heb niet meer die onbedwingbare zin om veel meer te eten en snoepen.

Ik hoop dat je je een beetje in hebt weten te houden tijdens het uit eten gaan :). Dat soort dingen zijn altijd lastig...je krijgt altijd best veel en het is natuurlijk zonde om de helft te laten staan want je betaald er best wel wat voor :P. Misschien moeten ze in Nederland ook maar eens het doggybag idee gaan invoeren :). (Hmm...de spellingscontrole wil van doggybag bodybag maken...).

Ontzettend veel succes dit weekend en komende week! Volhouden hè!

:fembot:
October 11, 2010 om 16:05
Hey Jolanda,

Nog bedankt voor je privéberichtje! Ik lees mijn hotmail niet zo vaak dus zag em vrij laat maar wel leuk! Ik ben eindelijk weer terug op de site. Het heeft even wat moeite gekost want het was wel weer fijn om te eten wat ik wilde maar al die kilo's aankomen was toch weer de keerzijde van de medaille :(. Toch maar weer begonnen dus en ik ga proberen weer trouw op de site mijn eetdagboek bij te houden en proberen mijn buddies (en mezelf) te stimuleren!

Ik hoop dat jij ook nog wel op de site komt en ervoor gaat! Ik ga het in elk geval weer proberen en ik hoop dat jij erbij bent!

Succes deze week met afvallen!!!

:fembot:
November 1, 2010 om 08:39
Heel erg bedankt voor je reactie in mijn dagboekje! Was voor mij ook weer even goed want ik had het zelf al bijna weer opgegeven toen ik een tijdje geleden een heel weekend uit eten moest met collega's uit Spanje die hier op bezoek waren. Na veel eten en drinken was er van het lijnen ook weer niks gekomen en uiteraard kon ik het de weken erna ook niet laten om lekkers te nemen.

Nu heb ik 2 weken vakantie en ga ik toch maar weer beginnen (het blijft een lange reeks van constant opnieuw beginnen :().

Goed van je dat je zelfgebakken taart hebt weten af te slaan! Dat was mij nooit gelukt!!!

Ook nog gefeliciteerd :). Ja...op naar de 30....wat worden we al oud :(.

Met het werk gaat het goed en de overuren zijn al aardig geminderd. Soms nog wel wat uurtjes overwerken maar goed...dat moet dan maar. Het gaat in ieder geval al wel beter dan in het begin. Iek...boven de aldi werken lijkt me inderdaad zeer moeilijk qua verleidingen! Het is natuurlijk wel handig om je boodschappen voor het avondeten lekker goedkoop meteen te kunnen doen na je werk :).

Jij ook veel succes...en ja ik ga er WEER voor :).

:fembot:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan