Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Ruby2 woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 30.65).

Hallo,

Het feestje van Yaiza was echt heel erg leuk. wel taart/snoep/friet gegeten maar het begin van de dagmatig en op de baan ook nog geskeelerd dus toch -1 ons.

Nohg twee dagen om er meer vanaf te krijgen, dan is het weer weeg moment. Die kilo die ik met een vriendin had afgesproken xal niet lukken maar nog ene halve eraf???

we zullen zien.
Vanmiddag ene verjaardag en vanavond een bbq, pff zal wel moeilijk worden.
Succes!!

Groetjes Paula17.47
We zijn naar de stad geweest: finale van living statues. was erg leuk. Het was echt niet te geloven zo druk. Paar kleine boodschapjes gedaan, terrasje gezeten en toen naar een verjaardag. Op cola light en thee ben ik de dag goed doorgekomen.
Nu de volgende uitdafing. lekker bbq.

Net een bbq gehad. Veel vers fruit en groente en een paar stukjes vlees. Blijft toch lastig om niet teveel brood te nemen...maar ik had er geen kruidenboter op. Wel wat mayoline en shoarmasaus. en net heel veel thee en water hedronken, Ben erg benieuwd wat de stand morgen is.

Groetjes PaulaOnbekend
July 4, 2010 om 05:48
Hai, keurig hoor! Om je doel voor dinsdag nog te bereiken lijkt me lastig nu je vandaag nog een verjaardag én een BBQ hebt, maar je weet maar nooit! En anders in de loop van de week. Want het is waar dat zulke dagen invloed hebben op de weegstand, het is ook nog altijd zo dat je minder eet dan toen je élke dag 'feest' had zeg maar. ;) Dus dat moet je dan toch gaan zien op de weegschaal, komt vast goed hoor!

Succes met het maken van de juiste keuzes vandaag. Geniet, maar met mate he, lekker tuttige uitdrukking, maar ja, wel heel erg van toepassing. :D

Een heel fijne, gezellige dag toegewenst! :zon:

:karla: Linda
Onbekend
July 5, 2010 om 05:39
ZO, wat heb je dat netjes gedaan gisteren zeg, knap hoor! Geeft wel een heel goed gevoel he, hou dat maar vast!! :D

Nog even en dan mag je de groene getalletjes weer verwelkomen in je lijstje. Leuk vooruitzicht! En je BMI is ook al bijna uit het rode vlak, dat lijkt me ook een heel prettig gevoel geven.

De kids zijn 10 (bijna 11), 7 (in okt. 8) en 5,5. En ze kunnen een partij ruzie maken, daar word je helemaal niet vrolijk van. Dus ik moet het echt van tijd tot tijd bekijken, hoe ze in hun vel steken en hoe de sfeer op dat moment is. Oudste is logeren, maar ik moest de hond uitlaten en even bij het nieuwe huis langs (tegelzetters in de badkamer :D). Ben een halfuur weggeweest ofzo, en toen ik terugkwam was het slaande ruzie tussen de jongste twee. Echt héél vervelend. :( Maar goed, nu is middelste naar z'n vriendje en jongste bij de overburen. Maar nu durf ik weer niet weg omdat ze elk moment weer thuis kunnen komen. En zo is het dus elke keer iets...

Ik weet ook helemaal niet meer hoe oud jouw kids nu zijn... Zie Y. en P. nog voor me als kleine ukkies, maar ze zijn ouder dan die 2 jongsten van mij toch?

Nou meid, een heel fijne dag toegewenst. Hou het gezond en slank vandaag, dan heb je best kans dat je morgen ineens zomaar een goede daling op de weegschaal ziet. Maar als dat niet zo is: volhouden, en dan zal het één van de komende dagen echt gebeuren. Óp naar GROEN in je lijstje!!

:karla: Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan