Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Muffintop74 woog op het moment van schrijven 76.10 kg (bmi: 22.24).

:escape: Ik schrik altijd zo van die weegschaal! Twee dagen niet "normaal" kunnen eten ivm voetbal/concert en een feestje. Vrijdag wel veel extra's, maar gisteren niet echt. Waren wel super dagen!
Gisteravond merkte ik wel dat ik ongelooflijk veel vocht vasthou; dikke enkels en voeten. Dus vandaag een beetje met de beentjes omhoog.
Ga er maar vanuit dat dat vocht ook aardig meeweegt. In elk geval vandaag rustig aan met de kcal en morgen en dinsdag ook. Ook nog een keer sporten ... dan zal het met dat gewicht ook wel weer goedkomen.
Iedereen veel succes!

Onbekend
July 4, 2010 om 13:57
He meid, da vocht is momenteel bij iedereen een grote oorzaak! Het zal snel weer goed zuijn hoor gewoon rustig volhouden ;) Groetjes :pheito:
July 8, 2010 om 15:45
Hoi,bedankt voor je reactie. Leuk he, zelfs op vakantie kun je je streef bereiken. Ik let ook wel op, maar doe ook wel leuk mee (met frites en roseetjes :)).
Ik heb stiekum de weegschaal meegenomen.. (tot ergenis van JW). Dat helpt me enorm want nu durf ik meer te eten. Doel is eigenlijk even niet afvallen, maar wel op gewicht blijven.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan