Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Ieoor woog op het moment van schrijven 88.60 kg (bmi: 30.30).

:vvbal::vvbal::vvbal::vvbal:
Goed hè, dat we door zijn.
Voor zondag ga ik nog even vuurwerk halen, want de spanjaarden rennen na ieder doelpunt naar buiten om het af te steken( vorige week hoorden we al een knal toen het doelpunt was afgekeurd, wat een domper zal dat geweest zijn toen ze weer binnenkwamen en het nog gewoon 0-0 was) en dat willen wij gaan doen voor nederland. Het zou toch wel speciaal zijn als vanavond spanje wint van duitsland en dat de finale tussen spanje en nederland is. :wk:

Een engelse vriend van ons komt bij ons kijken en ik zit al te denken aan speciale oranje hapjes:oranje:, oranje kleurstof door de qeesecake die hij zo lekker vind bijvoorbeeld.

Wij gaan morgen voor 2 dagen naar Calpe, lekker aan het strand liggen :zomer08:en 's avonds sjiek uit eten :dineren:voor onze trouwdag, lekker overnachten in een hotelletje vlak bij zee en de volgende dag weer lekker aan het strand en laat (misschien via de nederlandse :holland:supermarkt) weer naar huis.
:voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1::voetbal1:

Hier gaan we weer,

Maar nu weer met nieuwe moed. !1 dag in de week een gewoon eten dat, en de rest van de week a la Dr. Frank en dan moet het toch lukken om er nog eens 10 af te krijgen.

Deze week wordt de gewoon eten dag waarschijnlijk donderdag en niet inhet weekend, wnat dan zijn we 17 jaar getrouwd en dat vraagt toch om een etentje en een lekker drankje daarbij.

Vorige week met dochter lief in een lopend buffet restaurant heerlijk gegeten. Als je binnen komt kun je zelf een salade :salade:samen stellen uit wel 25 verschillende dingen:tomaat:en aan het eind staan dan de sausjes en olie, dan drinken bestellen en betalen. Heerlijk gegeten en dan kun je verder met de warme gerechten en daar zat iets bij waarvan ik gevraagd heb hoe je het klaar moet maken (recept volgt). Dan komen de toetjes die je eigenlijk niet moet nemen, maar omdat ze zo klein zijn heb ik toch een heerlijk gebakje :taartsinaas:gehad en een kop koffie en dat alles voor € 8,95. Geweldig die spaanse prijzen.

Het recept:

Men neme een courgette en halveren deze en braden de zachte kant even aan in een koekepan, zodat je de zaadjes makkelijk kunt verwijderen. Onder tussen bakken we wat gehakt dat we lekker naar eigen inzicht kunnen kruiden en dit leggen we in de uitgeholde courgette, hier strooien we wat( of iets meer) geraspte kaas over en dan gaat dat voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. EET SMAKELIJK!!!!:lekker:

Ik weet wel dat deze dagen (lees zomer en hitte) mijn gewicht soms flink kan schommelen, omdat ik dan veel vocht vasthou, maar dat maakt niet uit, zolang het in het algemeen maar naar benenden gaat.

Zoals jullie kunnen zien ben ik wel weer wat aangekomen, maar ik at dan ook alles wat los en vast zat en dan komt er toch wel weer wat bij, zolang die 90 maar niet in het te dicht bij komt.

Oh ja, nog een tip maak zelf ijsblokjes en doe er bloemetjes van komkommerkruid of andere eetbare bloemen of stukjes citroen in, dat staat gelijk een stuk leuker in een glas water endat geeft een zomersgevoel (alsof je aan een cocktailtje :cocktail:zit).

:ieoor::voetbal1::voetbal1::holland::zomer08:

Onbekend
July 5, 2010 om 03:03
Hoi Brigitte,

Fijn dat je er weer actief bij bent. Bedankt voor je berichtje en je recept, die ga ik zeker maken. De versierde ijsblokjes lijken mij ook heel gezellig staan.

Ook ik eet de laatste weken alles wat los en vast zit maar ben er gelukkig weinig van bijgekomen. (Ik eet dus toch veel minder dan vroeger!) Anders had er wel een paar kilo bijgekomen.

Nu is het dus ECHT afgelopen en ben ik vandaag streng met dag 1 begonnen, omdat ik nu eens echt naar de 80 kilo wil.

Leuk dat je ook meedoet, samen sta je sterk. Het gaat ons zeker lukken.

Lieve groetjes van
:welnu:
July 6, 2010 om 04:03
Hey Birgitte,

Leuk dat je weer begonnen bent. Veel succes!

Dat recept is zeker lekker dit soort dingetjes maakte wij regelmatig en is ook erg lekker. Soms vullen we het gehakt dan ook nog aan met stukjes paprika tomaat etc. Erg lekker.
Dat van die ijsblokje is een leuke tip dat ga ik zeker eens doen. Starks dus eerst maar eens de ijsblokjes vormen van zolder halen want gebruik tegenwoordig eigenlijk aaleen die zakken die je zo met water kan vullen en hup de vriezer in. En daar zaldat mast niet mee gaan lukken.

Een hele fijne week.

Lieve groetjes,
Simone
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan