Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Lichtinalles woog op het moment van schrijven 102.10 kg (bmi: 34.51).


het was een heerlijke dag zaterdag. we zijn naar het Steinerbos gegaan nadat we eerst thuis :taartcitroen: gegeten hadden toen gingen koekhappen (koek aan een touwtje en geblinddoekt happen) en snoephappen(in bak met water een snoepje zien te pakken zonder je handen of voeten te gebruiken). Aldaar hebben we gemidgetgolft:golf:. erg leuk. mijn zwager en ik hadden dezelfde score. we hebben nog twee keer mogen spelen, om te kijken wie de laagste score zou hebben. uiteindelijk heeft mijn zwager gewonnen.
Als beloning kregen we een bbq in een pannenkoekenhuis. ik heb daar heerlijke garnalensticks op. met overheerlijke pastasalade:spaghetti2: en aardappelsalade en koolsalade en komkommersalade. de kids aten friet:patatje::honing: of pannenkoek met wat erbij
Daarna was het weer anderhalf uur op huis aan.

Ik had en heb alleen geen stem.:hoestdrank:dus de keel smeren met honing en antiflu snoepjes ik moet telkens mijn keel schrapen om iets te kunnen zeggen.
ik denk dat ik niet tegen de airco in de auto kan.
die heb ik de laatste dagen altijd aan.
en ik rijd nogal veel.

Het kan ook zijn dat ik mijn stem kwijt ben omdat ik niet genoeg voor mezelf opkom.
dat ik niet genoeg aangeef wat ik zelf wil of dat ik nog niet goed weet wat ik zelf wil.

het grappige was dat met midgetgolfen ik in een groepje zat met Frans, mijn man, Michel mijn broer en Ab mijn zwager.
we hadden het heel gezellig en op een gegeven moment komen we bij de laatste baan en dat is gewoon een helling met een gat bovenin. ik kreeg hem er in 5 keer in.
Mijn broer probeerde het 2 keer en die zei dat lukt never nooit. toen zei ik voor de grap zal ik hem ff instralen:simsalabim:. als dat zou kunnen, zei hij. dus ik pak de bal, kijk mijn broer aan, verbind me met zijn energie en met de bal en leg de bal neer en trek vervolgens een denkbeeldige lijn richting hole. Hij slaat en hij zit erin.
Toeval natuurlijk. Dus Frans is de volgende hij slaat 3 keer en mijn broer zegt lachend joh, laat lia ff instralen. Frans reageerde vrij bot en raakte geirriteerd:grrrrrr:, toch liet hij mij de bal pakken:pestkop:. ik merkte dat het heel moeilijk was om met hem te connecten. hij liet het niet toe. toen zei ik, als je het niet toelaat gaat het niet lukken. en toen liet hij het toe.
en ja hoor, hij sloeg hem de vierde keer erin.
toen zei mijn zwager dat wil ik ook, als het me na twee keer niet lukt. zo gezegd, zo gedaan. ik straal die bal weer in en hij slaat hem er meteen in. tja zei Michel toen, 1 keer dat zeggen en doen is toeval, maar 3 keer dat is bizar.

Toch gebeurde hier iets wat heel normaal is. ik hielp hen gewoon met focussen, omdat het hun op dat moment niet alleen lukte. dus niks hocus pocus:hocuspocus:. je kent allemaal dat gevoel wel van in de flow zijn. als je dit doet zul je merken dat je in een flow zit.

al met al dus een bijzondere dag.

Vandaag ga ik mijn wave :dancing:(dansmuziek bij elkaar zoeken die vloeiend:reagge:, staccato:rap2::mjackson:, chaos, lyrisch:dansenvangeluk: en stilte:relax: vertegenwoordigt)
maken en een eindje fietsen. ik wens jullie nog een fijne dag.

Onbekend
July 4, 2010 om 07:39
Hoi Lia,

wat leuk je stukje te lezen, synchroniteit, vind ik dit ook!
dank je voor het delen, bijzonder, koester het !

:irene3:
July 5, 2010 om 10:38
wat een verhaal.
Ik kan het nauwelijks geloven, mens als je dat kunt.....
wauwwwwwwwwww
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan