Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Wembam woog op het moment van schrijven 125.70 kg (bmi: 39.67).

Hoi lieve Buddy's

Ik snap er echt geen snars meer van.

Doe al de hele week goed mijn best. Snoep niet en als ik weet dat ik s'avonds iets slechter ga eten eet ik overdag extra mager. En toch blijf ik aankomen. Ik wordt er echt gillend gek van en heb er al aardig wat tranen weer om gelaten.

Weet je als ik weet dat ik ergens flink gezondigd heb of heel veel gesnoept heb dan kan ik er wel mee leven. Maar ben de hele week supergoed bezig.
Blijf onder de 1500 kcal per dag en verbrand gemiddeld 4000 kcal per dag.
Dan moet je toch afvallen of snap ik het dan niet meer.

Gisteren wel een iets mindere dag gehad op een verjaardag toch wat chips en nootjes gepakt want ja je gaat toch denken toen ik het wel nam kwam ik aan en nu ook dus waarom niet. Heb wel de sausijzenbroodjes laten liggen en heb niet overdadig zitten graaien dus het valt mee.

Maar luister goed ik geef niet op. Ik ga door want ooit zal dat lijntje toch omlaag moeten gaan?

Lieve buddy's ik geniet wel enorm van het mooie weer en hoop dat het nog lang lekker weer blijft. Ik hoop dat het bij jullie beter gaat.

Groetjes wendy

July 4, 2010 om 15:17
:bloemenlijn1:

Hee lieve Wennepen!

Thanks voor je kei lieve berichtje!
Wát er ook gebeurt met onze kinderwens, wij zijn in ieder geval morgen een fase verder, er is vooruitgang, en djiezzzz, daar ben ik zo ontzettend blij om.

Ik las net je reactie én je nieuwste dagboekje, en ik snap het zélf ook niet, waarom jij niet afvalt....... uhhhh.... drink je er genoeg bij?....... of misschien juist te veel, zodat je heel veel vocht vasthoudt, daar is het wel de tijd/temperatuur voor?

Zoals je het allemaal opschrijft, lijkt het mij een fantastisch ritme, en zou je af moeten afvallen, ik snap het ook niet. Maar ik snap het wel, dat jij er helemaal tuureluurs van wordt, en er zelfs ook om huilt, leef ontzettend met je mee.

Van de week had ik dat ook, had ik 4 dagen op een houtje zitten bijten (niet echt, maar je snapt me wel) en me kapot gesport, en toen was ik 0 komma 0 afgevallen, nou, ik begon spontaan kei hard te janken, Marc schrok zich kapot, dat zijn geen fijne ervaringen, bah bah bah.

Kan het misschien zijn dat je zoveel sport, dat je zoveel spieren aan het opbouwen bent? Is dat een optie, ik weet het ook niet, maar het is wél bloody frustrerend!

Lieffie, ik ben bere-trots op je, dat je doorzet (ondanks alle frustratie) en dan zal het lijntje uiteindelijk 100% zeker omlaag gaan, petje af!

:bighug:

:zonnetje1972:
July 4, 2010 om 18:21
Hoihoi!

Getver, wat frusterend joh, zo je best doen en dan stil blijven staan! Maar doorzetten he, het is vast vocht dat je vast houdt ofzo, en dan maak je volgende week gewoon een dubbele klapper... *O*
Hee, en wat voor pilletjes heb je het nou over in je vorige berichtjes...? Helpen ze nog een beetje? Ik las dat je ineens van je 'stemmetje' af was, lekker is dat he! Niet de hele dag aan eten denken - dat scheelt veel tijd en energie! Ik snap nooit waarom dat stemmetje soms ineens weg is, scheelt echt.
Wanneer ga je op vakantie?

Nou, blijf van het lekkere weer genieten - en volhouden, dan gaat het lijntje echt wel naar beneden!

Groetjes!
July 5, 2010 om 16:18
Hoi meis,
Nog bedankt voor je berichtje, nou je hebt het misschien gelezen, het gaat echt goed me, alleen niet wat m'n gewicht betreft, maar dat komt wel weer.
Net als jij denk ik, ooit zal het lijntje weer omlaag gaan.
Wat jammer dat het bij jou niet lekker gaat terwijl je zo je best doet, maar gelukkig ben je 'n lekkere optimist en blijf je doorgaan, misschien komt het door de warmte en hou je vocht vast, wie zal het zeggen, maar juist omdat je zo je best doet zal je zien dat je opeens naar beneden schiet.
Meid, zet hem op, ik duim voor je.
Kus Mary:insideheart:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan