Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

MissDik woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 21.95).

Hallo Buddy's!


En andere gasten!

Ik heb een vraag aan jullie,
ik heb 2 nieuwe foto's in mijn fotoboek geplaatst.
zouden jullie hier eens naar willen kijken??

want ik kan zelf ECHT niet zeggen hoe ik dit buikje heb gevormd,
ik heb gewoon een soort van VETROLLEN gewoon als ik sta:O

en ik train mijn buikspieren elke dag, en ik krijg die 'vetrollen' juist
als ik mijn buik helemaal aanspan, dan kruipt het vet/vel omhoog,
en ziet er echt raar uit.

kunnen jullie misschien zeggen hoe dit komt?
en hoe ik er vanaf kan komen?

DANKJEWEL!!

July 5, 2010 om 08:47
Jeetje Ik zou willen dat ik nu zo'n buik zou hebben!! :jippie:Maar dat kunnen we nu natuurlijk niet vergelijken, aangezien ik nu 3 kinderen heb. Maar toen ik midden in mijn studenten tijd was,( want daar moet ik het natuurlijk mee vergelijken, was ik toch al een stukje dikker dan jou. Ook ik vond dat echt verschrikkelijk. Wat bij mij toch echt goed hielp waren buikspier oefeningen. :situps:Ja Ja gewoon op de grond met zo'n abroller. Zeker 3 keer per week een kleine 10 minuten. Niet alleen de rechte buikspieren trainen, maar zeker zo belangrijk de schuine buikspieren. Dus je benen naar links en naar rechts laten vallen.Je moet ook tijdens zo'oefening naar 1 punt blijven kijken en niet met je hoofd mee bewegen, anders heeft het totaal geen nut. ( rustig opbouwen. 25x omhoog, 25x links, 25x rechts, volgende keer 50x enz)en voor je onderste buikspieren op de grond liggen, je voeten recht omhoog, handen onder je billen en dan proberen met je voeten naar het plafon bewegen. Of je neemt een proeflesje op een sportschool en dan vraag je wat de beste oefeningen zijn voor je buikspieren. (Proefles is meestal gratis) Want als jij afvalt zal het waarschijnlijk niet op de plekken zijn waar jij wilt. Oh, ja je ziet pas na een week of 2-3 echt verschil.
Bij mij werkte het toen echt wel. Natuurlijk als je eetgewoonte niet oke zijn is het altijd lastig, maar je traint de spieren die daar zitten en ook in het dagelijks leven je buikspieren altijd aanspannen. Of je nu zit of staat, of loopt, is beter voor je rug, je krijgt een krachtige houding en mensen zien je echt staan. Ik doe dat ook, maar mijn kilo's komen echt van teveel snoepen, en lekker eten, en 3 kinderen. Maar sinds vorige week ben ik er ook echt klaar mee. Ik struikel weer over mijn abroller, en ik voel dat ik mijn buik in ieder geval weer inhou, wat zeker een paar cm scheelt.

Heel veel succes, enne je bent echt een mooie meid, vertrouw op jezelf!!!
:sesam2:
Groetjes Annemieke
July 5, 2010 om 11:20
Hey hey!

Uhm... Die oefening..
Het is de bedoeling dat je op je handen en knieen zit op de grond met je handen onder je schouders..
En dan moet je je knieen strekken, zodat je dus op handen en voeten staat en dan moet je eigenlijk gewoon je buik aanspannen en een klein beetje meer op je handen leunen, maar niet te veel, zodat het een hele kleine beweging blijft..

Hoop dat je het een beetje snapt en anders moet je het nog maar effe vragen :)

Ps. weet niet hoeveel je eet op een dag, maar te weinig is ook niet goed he! Dan slaat je lichaam vet op en verbrand je spieren waardoor het dus wat 'vetter' kan worden..

Liefs Kimberly
July 8, 2010 om 11:25
Halo Miss

Een duur sport kan je misschien ook verder helpen. Bijvoorbeeld spinning , wielrennen :wielrennen:of zumba. Deze sporten zijn niet speciaal voor de buik, maar je verbrand er wel veel calorien mee, dus ook de vetten die zich op je buik hebben vast gezet. Zumba is nog eens heel erg leuk ook. Je bent ook wel heel erg geobsedeerd door je buik. Ik hoop dat je ook nog heel veel leuke dingen doet en foto's van maakt, en niet alleen van je buik, want er is niets beter dan plezier hebben en leuke dingen doen. Geniet van het leven en iedereen heeft wel een minpuntje, maar iemand die vrolijk is en uitstraling heeft, daar willen mensen mee optrekken. Een kilo'tje te zwaar of niet. Heel veel plezier deze week en zet 'm op!!!
:sesam2:
Groetjes Annemieke
Onbekend
September 22, 2010 om 08:53
Hee hoe gaat ie nu?
September 23, 2010 om 20:10
hallo,

ben sinds een korte tijd weer terug op valtaf.nl
Misschien hardlopen of spinning erbij voor de afwisseling?
nog veel -6 met afvallen
Onbekend
September 29, 2010 om 06:26
Hihi nee volgens mij ken je me niet, maar ik 'lees' je al heel lang, vandaar ;)
October 4, 2010 om 13:18
hoi meid

hoe gaat het trouwens met jouw?
met mij niet zo goed
nog wat gedaan dit weekend?
October 4, 2010 om 15:03
Ik weet niet of je erg aan het jojo-en geweest bent, of dat je afgevallen bent met heel weinig calorien?! Het is nl zo dat als dat het geval is, het vet vaak op de buik terugkomt als je wat aankomt weer..........
En hoe je het weg krijgt.......
Ik zou willen dat ik er een oplossing voor had, dan kon ik mijn eigen rillen ook weg toveren :)
October 5, 2010, gewijzigd door Stressy185 op October 5, 2010 om 02:34
Hierboven raden ze aan om je buikspieren veel te trainen, zeker niet doen. Daar krijg je alleen maar een dikke buik van. 2X in de week is genoeg. 1x de week 4 setjes van 12stuks voor je vlakke en dan je schuine buikspieren. 1x de week 4 setjes van 8stuks voor je vlakke en dan je schuine buikspieren, maar dan met gewicht (=meer weerstand) en door de week, geregeld je buikspieren voor ± 10 seconden intrekken en aanspannen. Dat mag je elke dag doen. Zo krijg je een dunnere, strakkere buik. Vooral 't opspannen geeft na een tijd, veel resultaat. En verder nog veel succes hé...
October 5, 2010 om 07:22
Of het echt werkt weet ik nog niet. Ik denk dat ik dan even een paar weken verder moet zijn.
Maar vooralsnog denk ik van wel. Ik ben in een paar dagen 7 ons afgevallen, cm zijn minder, maar ik had al even niet gemeten.
En ik eet en sport zoals normaal.........
Anders houd je mijn profiel in de gaten voor het resultaat. Ik vond het idd ook prijzig, maar heb maar de stoute schoenen aangetrokken.........

Hmm, bijna niks eten is toch al niet goed he?! Dan gaat je lichaam in spaarstand.........

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan