Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

0uithetmidden woog op het moment van schrijven 89.50 kg (bmi: 26.44).

Drukke week afgelopen week. Aanstaande maandag is voorlopig voor een paar weken de laatste werkdag - daarna aan de studie scriptie schrijven.

Ik geniet van het mooie weer! Vorige week zondag nog een heerlijke trip met de jongste dochter gemaakt. Het zwemmen in Zeumeren kreeg wel een nasmaakje: dacht later: wat heb ik toch een jeuk :supporter5:- hele arm onder de bulten en rode plekken, ook op ander plekken op mijn lichaam. Heb weer een pilletje erbij (anti-allergie) hoop dat het daarmee ophoudt, tot nu toe niet veel resultaat.

Gisteren de oudste dochter van het vliegveld afgehaald.:bagage2: Had een maand in UK vertoefd op een talenschool (met natuurlijk heeeeeeel veel vrije tijd). Ze kon nu wel heel typisch engels praten zeg. Thuis komen vond ze anders ook wel weer heel leuk. Naast ons en haar vriendinnen (die gisteravond bij ons de boel weer aardig onveilig hebben gemaakt) had ze zoiets van "goh wat is ons huis groot en wat is het opgeruimd" - nou zo supergroot is het nou ook weer niet denk ik dan (wel mooi) en ik erger me wel eens aan de rommel, maar als ik dan die verhalen hoor uit UK... Om maar niet van het eten te spreken... het eerste wat ze in de auto at waren paprikachips - hadden ze daar niet :chips:

Gewicht blijft ongeveer constant, geen groot nieuws op dat vlak.
Wel staat het huis waar ik verblijf sinds vandaag te koop... spannend...

Groet,

Twan

Onbekend
July 4, 2010 om 15:10
Oeps jeuk is soms erger dan pijn......
Bij ons op het strand hoor ik juist dat zeewater juist goed is.
Binnenwater staat vaak stil......maybe...??
Leuk dochterlief weer om je heen.
Scheelt weer "slapelozë nachten".

Vakantie??? JIj krijgt het nog druk die weken begrijp ik.

:hug:
Onbekend
July 4, 2010 om 15:12
Dat van Wendy had te maken met een colum van Chup en een colum van de redactie......gingen even tegen elkaar in, over discriminatie hier op de site (lees Chub voelde zich gediscrimineerd)
Onbekend
July 5, 2010 om 08:22
Hai
Geeft niet hoor, begrijp ook wel dat veel mensen vakantie hebben en of druk met andere dingen. :noproblem: Scriptie schrijven ? Ben je studie aan het doen ? Wat precies ?

Wat grappig dat je dochter een maand naar de UK is geweest op een talenschool. Ik heb dat in 2005 gedaan in Italie (sicilie). Had daarvoor al 3 jaar cursus hier gedaan, maar oh oh wat leer je veel in de praktijk. Ben daar toen alleen naartoe gegaan en wilde me koste wat kost redden in het Italiaans. En ja dan leer je dus het beste. Dus je Italiaanse zinnetje begreep ik heel goed. Heb het al een tijd niet meer gesproken maar weet gelukkig nog heel veel. Kan me voorstellen dat je dochter ook heeeeeeeeel veel wijzer is nu! Is ze ook alleen geweest of met vriendinnen ?

En ja die voetbal.. heb het altijd al leuk gevonden, heb het zelf 10 jaar gedaan (ik was keeper) en heb nog altijd die liefde ervoor zeg maar.. vooral voor het ned elftal. Ben een paar keer naar toernooien in het buitenland geweest (Zwitserland, Portugal en hier in Ned in 2000). Wilde ook naar Z-Afrika, zat ook in de planning maar mijn broer had niet genoeg dagen ervoor.......en we zouden samen gaan... anders had ik daar zeker gezeten!!!! Maar ja.. toen kwam dat huis op mijn pad en was ik toch wel heel blij dat de reis niet doorging, want het kost ook heel wat om daar 3/4 weken te zitten! :moneymoneymoney:

Collega vroeg net of ik bij haar kom kijken morgen... misschien doe ik dat wel, al heb ik haar wel gewaarschuwd, als we verliezen, ben ik niet te genieten... :S :S :S En gooi nog wel es met spullen... whahahaha :bloos:
Maar als we winnen, spring ik in de gracht whahahahaha hoe gekker hoe beter... we gooien oranje kleurstof in het zwembad.. :lol: We wachten het allemaal maar af maar ben nu al op van de zenuwen.. en dan hebben we het nog niet eens over de finale als we die halen... ik denk dat je me weg kan dragen................ :ziekenhuis: Maar we blijven vooral positief want :huphollandhup:

Doei :bye:
Onbekend
July 5, 2010 om 08:22
Hoest met de allergie trouwens ?
Onbekend
July 6, 2010 om 00:40
:stretcher: vakantie he.....ook dit een beetje doen.

:hug: Suzan
July 6, 2010 om 01:46
Er is niks beter om een taal te leren als effectief een paar weken in het land zelf te vertoeven :) super ervaring voor je dochter.

Veel succes met de verkoop van het huis!

:talantha:
Onbekend
July 6, 2010 om 16:39
Ehhhh die hechtingen heb ik denk ik nog wel een 14 dagen "plezier" van.
Hoop toch dat jij sneller van je "bultjes" af bent.

En DISC..... hou ik tegoed.... :knipoog:

Neem je ook een beetje "vakantie"????


:hug:
Onbekend
July 7, 2010 om 02:19
:bighug: denk dat jij er ook wel een paar kan gebruiken.:bighug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan