Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Rensina woog op het moment van schrijven 105.70 kg (bmi: 33.36).

Zo zeg.. dacht ik vandaag dus ff mezelf een balansdagje te geven.. ben ik toch in de fout gegaan.. bah..

Het ging goed vanochtend.Lekker youghurt gehad voor ontbijt met een knackebrodje. Daarna met zijn allen op de familiefoto... natuurlijk leuk en bij de koffie mezelf toegestaan om 1 chocokoekje te nemen. Dat was zo lekker. De lunch ging ook nog goed. Ben weer voor een yoghurt gegaan en voor een paar plakjes stokbrood met kipfilet,sla en chilisaus.. Ook wel weer trots op mezelf.

Maar.. toen kwamen we op t idee om naar de dierentuin te gaan. We hebben gezellig de pinguins bekeken... mijn klein kereltje vond dat zoooo mooi. En tja, toen moesten we nog naar het andere gedeelte... en kom je dan niet langs een fijn terras waar je veels te lekkere dingen kunt kopen. Ben zelf ook nog de trut geweest om voor te stellen om ff iets te gaan drinken. Mijn grote kerel ging natuurlijk ook gelijk voor een broodje...en ik.. Ik heb me toen erg dom een patatje besteld samen met een frikandel... Heb het geluk gehad dat ik mijn patatjes kon delen met mijn zoontje.. denk dat hij de helft heeft gehad. De schade was dus niet zo groot..
Als ik heel eerlijk ben, vond ik het idee van t eten van frietjes veel lekkerder dan dat ik daadwerkelijk de frietjes lekker vond. Ze waren niet gaar, er zat teveel zout op... had stilletjes eigenlijk alleen maar commentaar. Misschien is dit het begin van het einde van mijn patatjesverslaving...hahahahahaha.
De frikandel was wel heerlijk trouwens.....ik had zelfs moeite om die met mijn zoontje te delen....hahahaha..dat klinkt wel heel erg.

We zijn vanmiddag nog bij mijn schoonouders geweest...en heb daar alleen een watertje gehad. Heb de hapjes enzo laten staan.....maar ow.. wat was de verleiding groot om te gaan snaaien in die chippies en nootjes.

Thuisgekomen als avondeten maar twee broodjes gehad met wat salade wat gisteren over was. Wel een dikke laag sla er tussen gedaan samen met grote plakken komkommer. Dat was heerlijk te eten.

Helaas na het eten gezeur en gedoe gehad met mijn grote kerel... dus ik nog helemaal in mijn emotionele bui naar het huis van mijn ouders. Moest daar toch nog de post en plantjes doen. Ik liep direct naar de kast om te gaan grijpen op de lekkere krakelingen die er nog lagen..maar heb de kast dichtgelaten.
Ben daar maar eens op de weegschaal gaan staan. Krakkemikkig ding is dat... heb er wel 30 keer opgestaan, en 30 keer gaf dat ding een ander gewicht aan....hahahahaha.
Ik gok er maar op dat ik net onder de 103 kilo ben. Hmmmmmmmmmm.. ben benieuwd of dat ook echt zo is.

Heb thuis nog een bakje yoghurt gegeten... en denk dat het nu maar eens tijd wordt om te douchen en om dan daarna lekker in bed een dvd te kijken...

(balen, besef me nu pas dat ik de was nog van de lijn moet halen...heb ik weer...)

Hoe is vandaag bij jullie gegaan?

Liefs

July 4, 2010 om 15:33
Hoi hoi, jammer dat je het niet helemaal hebt kunnen volhouden vandaag. Maar volgens mij valt de schade nog wel mee? Morgen weer een dag!! SUCCES!!

Groetjes
Yvonne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan