Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Andoethet woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.99).

Vandaag de hele dag me in kunnen houden. Ben begonnen met een krentenbol en twee kopjes thee. Toen zijn we weggegaan richting Hoogerheide om de Tour de France voorbij te zien gaan. Ik heb twee flesjes water meegenomen en daar opgedronken en bijgevuld. Ook een bakje kersen zijn er heerlijk in gegaan, so far so good!
Toen de tour voorbij was hebben we lange tijd in de file gestaan en ik kreeg knaagje in mijn maagje. Rond 17.30 uur een ontzettend leuk terrasje, met kinderboerderij en speeltuin gevonden (echt helemaal geweldig!) om daar lekker te gaan gegeten. En toen ging de knop om en vond ik wel dat ik dan niet op een broodje gezond kon leven. Ik moest een warme hap en dat werd een saté met patat en als toetje lekker een dame blanche. Ik zat bomvol, maar heb geen spijt! Het is ook voor mij vakantie en de rest van de dag had ik niets op! We hebben daarna nog lekker met de kids en hond in het nabijgelegen bos een stuk gewandeld. Eenmaal thuis gekomen de kids gelijk onder de douche en dan nu een bakkie koffie.

Morgen weer een dag en .... wegen doe ik niet, dat wordt pas zaterdag. Morgenavond staat wederom een tenniswedstrijd op het programma. En verder ga ik gewoon weer door met mijn eetpatroon, want de motivatie is er nog! En dat is het belangrijkste!

xx Anneke

Onbekend
July 4, 2010 om 15:47
Hai! Een maaltijd die hoog in de calorieën zit is toch anders dan die onbeheersbare snaaidrang. Het is nog altijd gewoon een maaltijd, ook al was het dan niet verantwoord volgens de schijf van vijf, maar ach, af en toe moet je ook echt lekker fout kunnen eten, met een goed gevoel. En eerlijk is eerlijk: als ik een zak drop, winegums of wat dan ook zit weg te stouwen voelt dat héél anders dan wanneer ik een vette maaltijd eet. En aangezien je ook al geen lunch op had, zal het zelfs met de calorieën die je over de hele dag op hebt ook wel mee vallen.

Groot gelijk dat je morgen even niet weegt, want door het zout van de friet en saté zal je vast wel vocht vasthouden. Gewoon een paar daagjes wachten. :D

Jeetje joh, die foto's van jou naast elkaar, wat een verschil! Toch vind ik de kilo's op die eerste foto je echt niet misstaan, maar nu ben je echt een hottie hoor. Well done!!!! :applaus:

Tot later van de week maar weer he! Ik heb morgen m'n 'kwartaalafsluiting' ;), ik ben ontzettend benieuwd!! :D

:karla: Linda
Onbekend
July 6, 2010 om 16:17
Hey An! Fijn om te lezen dat jij ook nog steeds in het goede ritme zit, ondanks je lekkere eten van afgelopen zondag gewoon de draad weer opgepakt. Knap he!! Heb jij voor je ongi nooit last van snaaidrang? (zo nee, gezegend mens ben je dan, hihi). Vorige week met het warme weer hield ik ook wel vocht vast, kon op een keer gewoon m'n slippers niet aan. Ik word ook altijd een beetje panisch als ik m'n ringen niet afkrijg, die móeten dan ineens af. Maar goed, nu zit alles weer gewoon, m'n ringen kunnen weer draaien. Wel zo fijn. :D

Nou, gewoon lekker zo doorgaan, en dan zie je het wel zaterdag. Er is met dat vocht vasthouden toch geen peil op te trekken, dus mocht het ondanks je inspanningen toch tegenvallen... zit er dan vooral niet over in. Dan komt die daling gewoon iets later. Jij zal binnenkort ook wel de 6 voorop krijgen!

Ben trouwens wel benieuwd hoe je deze voetbalavond bent doorgekomen? Op wortels en augurken...? :D Of gezellig met je mannen op de bank gezeten met chips en andere knabbels?

Tot zaterdag in elk geval!

:welterusten2:

:karla: Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan