Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 4, 2010

Plasticsurgery woog op het moment van schrijven 62.70 kg (bmi: 20.24).

dag 3 is alweer voorbij, het gaat nog steeds lekker hoor! Ik had er geen problemen mee om een waterijsje te eten, helemaal na een flink eind (10 km) gefietst te hebben! Verder heb ik heerlijke nasi gehad met zelf gemaakte pindasaus, ik heb flink zitten smullen want ik had vanmiddag niet zo'n honger (we zijn opnieuw lekker naar een meer toegefietst en we hebben heel even in de zon gelegen (dat is toch niet te doen met een kleine).

Ik kom voor vandaag wel op te weinig eiwitten uit, de tartaar die ik nog in huis had was over datum. Wel jammer, maar geen probleem. Ik zit alsnog erg hoog in mijn eiwitten ;)

Ik heb best een actieve dag, 20 km gefietst vanmiddag en vanavond nog een half uur geskate. Dat was weer voor het eerst dus ik verwachte dat het erg zwaar zou worden en dat ik niet zo snel zou kunnen. Het was qua conditie voor mij even makkelijk als fietsen dus ik ga morgen toch maar even een stukje sneller en kijken of ik een heuvel mee kan pikken (ik kon nu nog uitgebreid kletsen). Ik was vandaag met mijn zus mee, maar die heeft een baggere conditie dus elke keer als ik ging versnellen dan moest ik weer even een stuk op de rem. Mijn conditie is dus blijkbaar prima en eveneens mijn techniek!

Ik heb heeeel even in mijn bikini gezeten, maar dat vond ik toch niet zo heel prettig. Vooral die uitgelubberde buik stoort mij en mijn iets wat uitgezakte billen. Die littekens vind ik niet eens zo'n heel groot probleem. Ik merk dat mijn buik en mijn lovehandles voor mij het grootste probleem zijn. Ik moet denk ik ook maar even weer nieuwe foto's maken!

Wat je allemaal wel niet moet over hebben voor een 10 pond wegende baby:P Ik ben al heel wat kilo's kwijt, maar ik ben er nog lang niet. Ik heb zin om ook die laatste kilo's te lozen!!!!

Liefs Kat


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan