Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Adriana214 woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 28.09).

11 juli zondag:ff niet gewogen want ik was het vergeten, tsja, vanochtend eerst even heerlijk uitgeslapen en lekker gedoucht. Gisteren eindelijk de beloofde regen mogen ontvangen, pfff hadden we echt nodig voor de tuin, werd bijna water geven...en zonder tuinslang is dat een crime! We hebben dan ook gezamelijk genoten van de regen, heerlijk verkoelend na een lange hete dag (35 graden in de schaduw)

10 juli zaterdag:71.8 gelijk gebleven na een gezellig feestje op mijn terras met aardig wat witte wijn en rose, we hadden geen knabbels in huis dus daar konden we makkelijk vanaf blijven. Vanochtend eerst boodschappen gedaan en mezelf getracteerd op een ham-kaascroissant, heerlijk als ontbijt toch?! en als ik mijn tussendoortje vanochtend oversla kan dat makkelijk met de calorieen.

9 juli vrijdag:71.8 vanochtend, lekker vroeg opgestaan zodat ik voor de hitte nog wat aan het huishouden kan doen. Had vannacht een mug in mijn slaapkamer, au.

8 juli donderdag:71.6 vanochtend, had gisteren een heerlijk gezellige dag en 1.5 biertje gedronken vanwege de voetbal dus ikke blij dat er wat vanaf is!

7 juli woensdag: 72.2 vanochtend, maar ja we hebben dan ook heerlijk genoten van een pizza pepperoni, ikke slim er een salade bij besteld maar die staat nu nog in de koelkast als lunch voor vandaag.

6 juli dindag:
Jihaa, 72.0 vanochtend, ben eindelijk wat vocht kwijt maar heb nu wel last van de zonneallergie, pietsie vergeten te smeren van het weekend dus allemaal blaasjes op mijn schouders, balen....

Hallo allemaal,

ik ben er net even een weekje tussenuit geweest en vanochtend heb ik me weer voor het eerst gewogen, 72.8, dus ff er tussenuit heeft me 0.6 kilo gekost....

Mijn enkels zijn nog steeds dik maar het verminderd wel al wat, en vanaf vandaag gaan we weer fiks aan de slag met consuminderen want ik wil natuurlijk zowiezo terug naar die 69.0 die ik eerder had.

Mijn plan voor vandaag: veel water en weinig eten met een portie sport erbij.

13:00.tot zoverre gaat het goed net een 3/4 uur gewandeld en heb al aardig wat gedronken
17:00.ik zit nu op de 1150 calorieen na het avondeten;frisse ceasarsalade met een wit puntje brie. Nu nog het moeilijkste deel van de dag, de avond....
23:30.op bezoek geweest bij vriendin, schade 2 bier en een handje borrelnootjes, zit nu op de 1699 calorieen voor vandaag

groetjes,

adriana

July 9, 2010 om 04:26
kijk mooi!
je bent al weer onder de 72 gedoken.
Mij wel voor blijven hoor.
hoort gewoon zo!
gr Erika
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan