Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Oostblok woog op het moment van schrijven 67.40 kg (bmi: 23.60).

Wat baal ik van die stomme weegschaal! De hele week zat ik in de buurt van de 67,0 (iets hoger of iets lager) en vanochtend geeft hij gewoon weer 67,4 aan! In ieder geval is er weer 3 ons af, ben ik over de helft van mijn streven en loop ik nog steeds een klein beetje voor op schema.

En gelukkig is de weegschaal niet het enige wat telt; belangrijker is hoe ik eruit zie en hoe ik me voel, en dat zit wel goed. Ik heb afgelopen weekend ontdekt dat er weer een paar broeken zijn die ik vorig jaar niet of nauwelijks paste, en die nu goed zitten! Verder voel ik me best lekker in m'n vel, mijn conditie gaat in ieder geval met sprongen vooruit.

Het eten ging afgelopen week redelijk goed. In het weekend heb ik een paar uitspattingen gehad: vrijdag chips en zondag friet. Wel gisteravond een flinke wandeling gemaakt om de schade van de friet een beetje te herstellen. Verder hoor ik iedereen zeggen dat ze met het warme weer geen zin in eten hebben. Daar heb ik nou nooit last van! Dus ik heb gewoon normaal (gezond) gegeten.

Het hardlopen was pittig afgelopen week. Woensdag ben ik vroeg gegaan en dat was erg zwaar, ondanks het vroege tijdstip was het al erg heet en benauwd. Ik heb les 13 nét niet uit kunnen lopen; tijdens het laatste interval van 5 minuten hield ik het niet meer vol en moest ik even een minuutje wandelen tussendoor. Wel heb ik aan het einde nog 2 minuten extra lopen eraan vast geplakt. Daarna een paar dagen niet gelopen door de extreme hitte. Zondag was het afgekoeld en heb ik de loopschoenen weer aangetrokken. Les 14 ging vlekkeloos! Dat betekent dat ik nu officieel over de helft ben (van de 27 lessen) en daar ben ik best trots op!

Misschien lukt het, met dit alles in mijn achterhoofd, morgen wél om om 6.00 op te staan om vóór het werk te gaan lopen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan