Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Mamabelle woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 36.49).

Hoi allemaal,

Het lukt eindelijk, na weken proberen, weer eens om in te loggen op valt af. Wat er aan de hand was weet ik niet maar het liep continu vast.

Gisteren was ik 37 weken zwanger. Het gaat nog steeds voorspoedig, al houd ik wel behoorlijk vocht vast. Toen het zo warm begon te worden was ik van de ene op de andere dag 3 kilo zwaarder en paste ik geen schoenen of slippers meer aan.
Ik zit nu 3 kilo boven mijn startgewicht en aangezien de kinderen over 2 dagen worden geboren (geplande keizersnee) zal dat niet veel meer worden denk ik.

Al met al ben ik over het gewicht enorm tevreden. Het maagbandje heeft me echt niet in de weg gezeten en de baby's zijn steeds volgens schema gegroeid. Ik ben dan ook blij dat ik, in overleg met de gynaecoloog, er voor heb gekozen om het niet open te laten zetten. :lieveweegschaal:

Nou, woensdag is het dan zover.... Dan worden mijn kinders eindelijk geboren! Ik zal hier wel laten weten of het allemaal goed is gegaan en hoe ze heten als ik weer een beetje op de been ben.

Groetjes Annabel

July 5, 2010 om 03:30
Leuk om weer eens iets van je te lezen! Waar een zwangerschap allemaal niet goed voor is. Weeg je straks minder dan ervoor. Heel goed gedaan, had ik die beslissing ook maar genomen, alhoewel ik nu wel weer in de buurt kom.

Heel veel succes woensdag met de keizersnee, ben benieuwd hoe ze gaan heten!

:miffy77:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan