Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Rossieke woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 31.99).

:hallo5:Tsja ik heb gewoon een heerlijk weekend gehad!

Eerst vrijdag even nuttig geweest:strijken3: (vouwwerk van hoop was en zo) en met de jongste en oudste naar t zwembad gegaan! Daarna met de 2 middelste ook erbij naar de :oranje::vvbal::voetballer::wk:voetbal :voetbal: gekeken en nog even verder gezwommen. Heerlijk met vriend erbij op t terras :colalight::pilsje: gezeten en voor we t wisten werd t laat. Gelukkig hoefde ik niet tijdens t voetbal de kids naar mijn ex te brengen,maar had ik ze juist ook nog de ochtend erop tijdens mijn verjaardag! :yes2::happybirthday11:
Kadootjes ::kado2:en ontbijt :sandwich2: :ontbijtje:op bed die ochtend, mooie tekeningen, het was gewoon helemaal super. Mijn ex kwam ze ophalen en die middag even naar de stad in Tilburg geweest! 's-avonds naar onze regiomanager van mijn werk en daar heerlijk gebarbequed :wokken:en ik had belse bonbons:bonbons: bij...iedereen voor mij zingen......:):kersen:
Zondag lui opgestart en naar vrienden geweest die op de caming bij Drimmelen stonden. Het was voor de verjaardag van hun kids 2 kids dus 2 tom poezen mocht ook best, want ja als Claudia MAG zondigen van zichzelf......lekker :sign04:gezwommen:babe03: in t meer waar hun plekje aanlag en daarna weer naar huis. Dit alles met de FIAT 500 CABRIO:rozeauto:die mijn vent van zijn werk had meegenomen; super wagentje!!!:zonvoorspelt::zomer08:Zo dat was in het kort mijn superweekend en nu ga ik op zoek naar t draadje en ik ga hem vinden en weer oppakken ook!!!!
:rossieke:

Onbekend
July 5, 2010 om 06:06
:wow: claudia,

wat een SUPERweekend heb jij achter de rug!

Geniet ook deze week weer....

:renewme2009:
July 28, 2010 om 17:56
:hallo3::hallo3::rossieke:

We hebben je smilie aangepast en hopen
dat je je hierin kan vinden.

:twinkie::ladyinpink:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan