Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Floor85 woog op het moment van schrijven 62.50 kg (bmi: 21.88).

Yeeh! T afvallen begint weer te lukken, eindelijk. Het was zo moeilijk om mijn motivatie terug te vinden, maar t is gelukt. Ging me vanaf begin van de week weer heel slecht voelen. Toch weer iets dikker :fat: en mn huid is aldoor zo slecht! Constant iets van 8 pukkels op mn hoofd, bah! En dat op mn 25e. Terwijl mn huid verder heel droog is aldoor. Heb besloten dat het klaar moet zijn met dat slecht in mn vel zitten. Ik ga weer op de gezonde manier op naar de 60 kg. En vanochtend langs de huisarts geweest, ga van pil wisselen. Ik had altijd de diane 35 en toen had ik nooit last van die slechte huid. Ben er vorig jaar mee gestopt maar voel me helemaal niet fijn bij de pil die ik nu heb, dus ik ga weer terug naar mn oude. (+)
Zo lekker een dagje beetje wandelen langs alle goeie winkeltjes hier in Haarlem, even weer een gezonde basis in huis halen. Dat motiveerd me altijd heel goed. Lekkere thee, goed volkoren brood, tomaten, komkomer, wortels voor in de koelkast, huttenkase, etc. Dan gaat het me wel weer lukken!*O*

Als ik nadenk over het afgelopen jaar heeft het afvallen me echt heel goed gedaan. Al gaat het niet snel, ik voelde aldoor dat ik gezonder werd en dat maakte me verder ook heel vrolijk. Dus met dat in mn achterhoofd moet het nu echt weer gaan lukken!

Heel veel succes iedereen...
:gogo::gogo:

July 5, 2010 om 13:13
Hai Floor! Misschien moet je eens lang gaan bij een goeie schoonheidsspecialiste. Want het kan liggen aan dat je de verkeerde crème gebruikt. Ik wist niet eens dat ik een vocht tekort had tot ik bij een goeie was lang gegaan. Ik ga eigenlijk nooit, maar ik had een behandeling gewonnen van Arian Iden. Nu weet ik dus wat voor een producten ik moet gebruiken. En wat voor een maskers. Je kan op verschillende plekken op je gezicht andere verzorging nodig hebben.
Ik heb bijv snel droogte lijntjes rond mijn ogen. Dit zijn geen rimpels, maar worden dat wel als je niet goed smeert met een juiste oogcrème. Ik gebruik nu dus een hydraterende oogcrème. Het werd meteen minder!
En smeren is vooral heel goed als je snel verbrand, want wat heb je aan een rode huid als je toch amper bruin wordt. Gewoon doen wat voor jouw huid goed is. Je kan wel smeren met een bodylotion die je een licht bruin kleurtje geeft. Dat doet mijn zus, zij kan slecht tegen de zon. En dit is een goeie oplossing voor haar. Wel belangrijk om eentje te vinden die geen gele of oranje tint geeft, maar de juiste bruine kleur die je zoekt. Vraag anders een tester bij een Douglas of ICI Paris en laat ze jou adviseren op jouw huidtype! Word je toch een beetje bruin, zonder in de zon te zitten =D
Ik blijf nu ook veel uit de zon, omdat het gewoon te warm is tussen 11:00 en 15:30 (te sterk die straling). Ik heb in de tuin gewerkt, maar steeds kort in de zon en afwisselend in de schaduw en niet te lang. Anders droogt mijn huid heel erg uit. Ik word snel bruin, maar ook ik kan echt goed verbranden met de sterkte van de zon nu. Dus ik smeer 20 of 30 en elk ur bij wanneer ik in de zon zit/lig. En niet teveel uur erin zitten, anders krijg ik een zonnesteek of droog ik uit! Je wordt er ook heel moe van als je telang in de zon zit.
Nou ik ga even afkoelen in het hofje met water. De afwas heb ik al gedaan =D Fijne week verder!
En goed bezig dat je weer afvalt nu! XXX
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan