Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Chantoe woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 27.03).

Hallo!

Hier ben ik weer met een dagboekje.

Ik ben wat aan het schommelen geweest de afgelopen twee week, maar nu toch 76.3 bereikt. Erg blij ben ik daarmee! Ik voel me goed!

Ik ben nu het brooddieet aan het doen. Dit houdt in dat ik om de dag alleen maar brood eet. Het liefst brood met niks erop of met mager beleg. Bouillion, koffie, thee en water mag ik dan. De andere dag mag ik dan gewoon alles eten, maar wel gezond natuurlijk. Dit doe ik nu anderhalf week en het gaat lekker!

Ik hoop lekker af te vallen de komende tijd. Ik ben ook lekker aan het sporten en dat voelt ook goed.

Gisteren heb ik me voor het eerst dit jaar in bikini vertoond bij de plas. Omdat ik afgevallen ben, voel ik me wel ok. Maar toch voel ik me erg onzeker over mijn lichaam, helemaal als er allemaal slanke, strakke, mooie lichaampjes rondlopen..

Nou ja, dan maar lekker het brooddieet volgen en afvallen die handel!
Doei lieve buddy's!!

July 5, 2010 om 08:06
Hoi Chantoe,

Fijn dat het weer lekker gaat en je je weer goed voelt. Kijk, er zullen altijd mooiere en leukere mensen zijn maar er zijn er altijd die veel minder mooi en leuk zijn dan jij. Jij bent gewoon een hele ,mooie toffe jonge meid. Ga vertrouwen hebben en vooral in jezelf. Jij bent de enige die je echt kunt vertrouwen.:yougogirl:
Maar het spreekwoord is er niet voor niets; "Het gras bij de buren is altijd groener . Dat zul je altijd houden al weeg je straks 55kg. er is altijd wel iemand die in jouw ogen mooier is. '
Meid, doe je best.:geloofinjezelf: en wees:trotszijn:
:veelsucces:
:tian:
July 5, 2010 om 08:20
Na dit weekend wat heel gezellig was , ook weer aangekomen hoor. Maar ik weeg me wel tussendoor voor mezelf maar ik blijf op zaterdag noteren.
Het is jammer maar ja, in het weekend neem ik het niet zo nauw.
Dus ik schommel ook wel heel erg. Maar ik houd wel moed hoor.
:today:
:tian:
July 5, 2010 om 12:26
Hey Chantal,

Bedankt voor je complimentje :D

Inderdaad soms heb je even van die momenten dat je meer eet, maar het is denk ik het belangrijkste dat je het na die tijd weer op weet te pakken. Dat is me gelukkig wel weer gelukt en ik zit nu aardig weer in het goede ritme.

Wat goed van je zeg dat je voor het eerst weer een bikini hebt aangehad !! Ik kan me wel voorstellen dat je een nog wat onzeker gevoel erbij hebt, maar je hebt het wel aan gehad !! Probeer maar zo te denken dat als jij je onzeker voelt door de mensen die je daar ziet, dat er ook zeker genoeg mensen zijn die zich net zo onzeker voelen als ze jou zien !!

Groetjes,
Lies
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan