Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Spamvanzanten woog op het moment van schrijven 152.20 kg (bmi: 41.72).

Haaaalllloooo allemaaaal,

Hebben jullie het ook zo warm gehad? Wow, wat een nadeel om in zulk een hitte zoveel issolatie te hebben. Ik heb het helemaal afgelegd op vrijdag en zaterdag.

En dan maar op het weerbericht roepen dat het zulk heerlijk warm weer is. Nou, ik hou helemaal niet van zulk warm weer. 22 graden, zonnetje, wat wind, dat vind ik nu heerlijk zomerweer, niet dat gedoe van boven de 30 graden.

Zo, dat moest ik echt even kwijt.

Andere dingen die ik kwijt raak zijn niet zo makkelijk te bereiken. Ik van af, langzaam, niet al te gefocused dit weekend, zelfs een ijsje gegeten en ijskoude bitter lemon en een biertje. Wow, wat smaakte dat goed op het terras. Heeeeeeemels. Vandaag weer geconcentreerd aan de slag, mijn zonde verwerkt en de komende dagen weer wat strenger.

Ik wens jullie verkoelende gedachten en tot snel!

Peter

July 6, 2010 om 17:12
Hoi Peter,

Die verkoeling wens ik je van harte toe! En ik deel je wens direct. Tot 25 graden vind ik het heerlijk, daarboven hoeft van mij niet.

Even over je Prodimed dieet: als je zondigt en uit ketose raakt, dan kost het je vier a vijf dagen om weer in ketose te komen. Per dag kost Prodimed je 15 euro, dus tel maar uit hoeveel geld je weg gooit met 1 keer zondigen. En trust me, het werkt echt zo. Het is de moeite van het zondigen niet waard, tenzij je niet maalt om die 60 euro... Is een duur biertje dan ;)

Succes met het volhouden!

Groetjes,
Fynn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan