Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Jamey30 woog op het moment van schrijven 70.80 kg (bmi: 26.01).

10 juli

:nietlieveweegschaal: ja hoor wederom 63...:-|
Vandaag in bikini naar het water. Dat gaat wel lukken, maar mijn afslankplan inhalen gaat niet lukken op deze manier...

9 juli

Dit geloof je toch niet... Alweer 63 kilo! Het lijkt wel of mijn weegschaal kapot is! :nietlieveweegschaal:
Ik weet niet hoe ik nu nog meer mijn best moet doen dan wat ik nu al doe. Minder gaat eten is eigenlijk geen optie want ik eet helemaal niet veel. Maar ik heb ook geen zin om zo nog een week door te gaan...

8 juli

Weer 63 kilo................

7 juli

Erg frustrerend dit: wederom 63 kilo. Gister toch echt wel mijn best gedaan en in totaal 3,5 uur gewandeld... ik snap er niks van!

:supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3:

6 juli

Gelijk gebleven in gewicht en dus afslankplan niet ingehaald. Jammer maar gewoon weer mijn best doen deze week. Doel is om zaterdag 62kilo te wegen. Ook een springtouw gekocht zondag en vandaag mee begonnen. Uiteindelijk wil ik een half uur vol houden en dat 2 x per week doen ofzo. Begin in ieder geval met 5 minuten per dag.

:supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3::supporter3:

5 juli

Weer een nieuwe week begonnen. Als deze net zo goed verloopt als vorige week ben ik dik tevreden! Vandaag niet gewogen, afgelopen weekend wat meer gegeten dan normaal dus ik hoop dat ik morgen de 62,5kilo haal want dan ben ik eindelijk weer op schema met mijn afslankplan.

July 5, 2010 om 14:35
Nou morgen met het voetbal heb ik zelf hier thuis met vrienden en collega's ook weer een BBQ maar dat bevalt me eerlijk gezegd wel...lekker fruitsalades eten en verder een beetje brood maar geen vlees, als het van dit warme weer is is mijn eetlust ook voor de helft minder dus ik kan er heel goed tegen :-) Doe mij maar elke dag een BBQ dan ben ik binnen no time op mijn streef gewicht, kan wat mij betreft niet snel genoeg gaan :D Maar het moet wel blijvend zijn dus moet er wel aan denken gewoon normaal te eten anders zit het er zo weer op en meestal komt het dan dubbel zo hard terug...morgen avond wil ik weer eventjes lekker 5 kilometer lopen, hoe zit het bij jou met sporten lukt dat een beetje met dit weer?
July 6, 2010 om 01:48
Goedemorgen, Ja dat hardloop probleem heb ik ook wel een beetje...hou dat helemaal niet lang vol zelfs, dus loop ik op tempo ( voor mijn idee best wel hard ) Vanavond wil ik wel eventjes lopen als de visite weg is eventjes lekker een uurtje, vandaag toch weer ietsjes lichter, ben er blij mee :D over 2 weken moet ik namelijk in bikini dus wat extra eraf zou niet verkeerd zijn ;-)
July 7, 2010 om 02:59
Heyhey,

Juist als je veel beweegt kun je even blijven hangen. Door beweging kunnen je spieren groeien, maar hou je ook wat extra vocht vast t.b.v. het herstel. Als je nu 'gewoon' doorzet, dan is er binnenkort gewoon weer een hap af, kan niet anders! Niet opgeven hoor en veel succes!

:majabo:
July 8, 2010 om 01:29
Goedemorgen!! Frustrerend he als je zo blijft hangen! Maar denk wel dat je die ene kilo voor zaterdag kwijt bent hoor, je bent in ieder geval goed bezig!!

:geloofinjezelf:
July 8, 2010 om 02:11
Heyhey,

Jammer zeg, vanochtend weer gelijk. Om je een hart onder de riem te steken: het is gelijk, er komt niets bij. Das ook wat waard! Het zou zo zonde zijn nu op te geven. Kijk eens naar je supersnel dalende lijntje van de afgelopen tijd! Misschien zit je ff op een plateau. Is dit een gewicht waar je wel vaker lang op gezeten hebt? Ik heb dat namelijk ook bij een gewicht van 74. Daar ben ik bijna, dus ik hoop echt dat het bij mij dan gewoon doorzakt, maar ik weet dat het dan wel eens blijft hangen. Heb je al touwtje gesprongen? Lijkt me zo zwaaar!

Heel veel succes!

:majabo:
July 8, 2010 om 15:49
Ja ja ik hou het zeker vol!! Beter 0.10 eraf dan niks of erbij dat lijkt me echt een verschrikking!! Wij doen het nu allebei nog steeds erg goed dus we kunnen alleen maar trots zijn op wat we tot nu toe behaald hebben!! Je bent er al 8 kwijt is toch ook al een hele prestatie hoor ;-)

:vandaag:
July 10, 2010 om 05:18
Gaat lekker met ons he....vandaag ook niet zo positief helaas....maar de aanhouder wint dus ik ga gewoon door haha ;-)
July 11, 2010 om 04:13
HEHE we zijn er weer!! Hopelijk had jij ook wat geluk op de weegschaal vandaag? Nog in bikini geweest?
July 11, 2010 om 17:35
Gelukkig goed in je bikini :-) Geeft je weer meer motivatie om door te gaan!! Ik moet aankomende zondag in Bikini kunnen dus als er nog een beetje af kan heel graag :-) Dan word het twee weken afzien lekker zonder weegschaal op vakantie....mij benieuwen hoe ik dan terug kom :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan