Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

JoJo64 woog op het moment van schrijven 89.30 kg (bmi: 28.18).

Pfff, ik ben nog steeds doodmoe van zaterdag.

Eerst zijn we naar Heinkenszand geweest voor een kennismakingsgesprek bij St. KIO, die een interne woontraining heeft voor autistische pubers. We zijn ook even in de huizen wezen kijken en het sprak ons en onze zoon goed aan. Dus nu zijn we druk bezig met de formulierentoestand. Kris na Heinkenszand "vlug" afgezet bij station Goes waar de Stoere Jongens Club al op hem stond te wachten. Door de Tour de France was het centrum van Goes geblokkeerd door het opbouwen van tribunes, en het was één grote chaos. Toen terug naar huis.

Even een uurtje plat gelegen, want door de warmte had ik bijna niet kunnen slapen. Toen naar bakker Ten Hove die 30 lekkere appeltaartjes had gesponsord voor bij de koffie. Een vriendin uit ons dorp opgehaald, en daarna naar het busstation in Zierikzee, waar ik de weerman van Omroep Zeeland ging ophalen. Hierna een drukke middag gehad met de Ango-BBQ, waarbij ik regelmatig een toespraakje moest houden en alle mensen begroeten en even mee kletsen. Ondertussen de organisatie rollende houden en voor onze gastspreker Jos Broeke zorgen. Jos weer teruggebracht naar het busstation, helaas miste hij net z'n bus (kwam door oponthoud onderweg van de dierenambulance) en moest hij een uur wachten op de volgende bus. Leve het openbaar vervoer!! Vriendin afgezet en de bubs thuis opgehaald voor de volgende BBQ bij vrienden van ons in Zierikzee die een nieuw huis hebben gekocht en een house-warming-party hielden en ook nog zijn verjaardag. Om kwart voor tien zijn we naar huis gegaan, want ik was puntje af en kreeg het koud.

Gisteren lekker heeeeeeeeeel lang uitgeslapen, met z'n vieren het ontbijt voorbereid en lekker in de tuin opgepeuzeld, en jawel hoor, vanochtend was ik weer aangekomen van het croissantje en broodje.

Vanochtend was Kris ziek, ben even naar de fysio geweest die me flink op m'n kop gaf dat ik teveel gedaan had en daardoor m'n rug helemaal vast zit. M'n afspraak voor vanmiddag heb ik afgebeld. En ik was van plan heerlijk een beetje aan te tutten vanmiddag. Totdat ik een postzegel nodig had voor een kaart naar een vriendin die geopereerd was, en ik m'n portemonnee nergens kon vinden!! PANIEK!!!! Want er zat net €150 in die ik gepind had als huishoudgeld. Na de fysio was ik gaan tanken, maar had alleen m'n bankpas mee naar buiten genomen, dus ik moest 'm zijn kwijtgeraakt bij het uitstappen voor ons huis. Overal gezocht, drie x m'n tas leeggeschud, overal gekeken waar ik na thuiskomst was geweest. Zelfs Kris kwam met z'n hoofdpijnhoofd mee zoeken. M'n man gebeld die zei dat ik naar het tankstation en daarna naar de politie moest bellen en daarna alle passen blokkeren. Drie x in en onder de auto gekeken. En net toen ik besloten had om te gaan bellen, kreeg ik ineens een ingeving: na het tanken had ik m'n bankpas teruggestoken, maar m'n portemonnee op de stoel, naast m'n tas laten liggen. Ik had al wel onder de stoel gekeken, maar nog niet ernaast aan de deur-kant. En jawel hoor, daar was-ie. Nou, van alle spanning liep ik inmiddels al flink te janken, ik voelde me 10 jaar ouder ineens.

Hehe wat een dag.........

July 5, 2010 om 10:31
Nou nou .. zo te lezen heb jij in je eentje een hele aflevering van welke soap dan maar ook gespeeld .. tjemig wat kan een mens dan veel meemaken op 1 dag of niet?!

Gelukkig kun je nu even lekker relaxen.

Wel fijn dat jullie voor jullie autistische zoon zo'n fijne Stichting hebben kunnen vinden voor een interne training. Zal wel moeilijk en pittig zijn als het zo ver is, maar als de klik tijdens het kennismakingsgesprek er al niet is, dan zou het nog lastiger kunnen worden.

O ja, je bent heus niet van 1 croissantje en wat broodjes zo aangekomen hoor, dan zullen ook taartjes en 2 BBQ's hun deel aan hebben gehad.

Fijne week en succes weer!!!

:koekerdekoek:
Onbekend
July 6, 2010 om 04:35
Heb op zich lekker gegeten met de bbq, alleen niet veel haha. 2 sate stokjes en een speklapje. 3 hapjes salade die niet te vreten was. (hadden we zelf gemaakt maar vond ik niet lekker. hihi)
En verder wat stokbroodjes ok niet veel...
En een gewicht erbij niet normaal meer haha. Noujaaaa het zal allemaal wel.
De dag was in elk geval heel erg gezellig.
En daar gaat het om.
:juriska:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan