Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Zo, weer een berichtje van mijn kant.. heb ervoor gekozen toch maar weer in te gaan voeren wat ik eet/drink en beweeg.. De afgelopen week is het niet bijzonder slecht gegaan, maar goed was het ook niet.. Gewicht blijft stabiel, terwijl ik nog wel 12 kilo kwijt wil.. Ik merk gewoon dat ik weer iets makkelijker extraatjes neem waar ik ook goed zonder kan..

Vandaag lekker een dagje vrij na 4 vroege diensten, morgen weer vroeg en dan 2 nachten.. Vanmiddag lekker wezen lunchen met een vriendin, behoorlijk groot broodje op maar dat was dan ook mn ontbijt en lunch.. Daarna nog even de stad in geweest/boodschappen gedaan, en vanavond lekker squashen!

Edit: het is tennissen geworden, ipv squashen.. zie nu dat je daarmee n stuk minder verbrand als met squashen.. dat is dan weer jammer.. woensdag weer squashen, dat dan weer wel..

Onbekend
July 5, 2010 om 10:41
Dankjewel voor je lieve berichtje ;) Inderdaad dat is soms echt jammer. Gisteren was ik harder aan het balen maar toen dacht ik van tsja met nu wat te kniezen gaat het echt niet beter gaan :)
Iedereen heeft momenteel precies wat dezelfde week gehad...Zou het soms aan het weer liggen?:grinnik: Ik heb dat ook met die extratjes vooral chocolade :ilovechocolate: Geniet maar goed van die vrije dag ;) Groetjes :pheito:
July 5, 2010 om 16:10
Hee meid!
Afgelopen weekend heb ik me wel misdragen maar vandaag weer goed de draad opgepakt! Deze week er weer flink tegenaan zodat we volgend weekend weer een klein beetje mogen zondigen ;).
Heb jij ook een leuk weekend achter de rug?
Squashen lijkt me ook erg leuk, binnenkort ook eens uitproberen ;).
xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan