Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Plasticsurgery woog op het moment van schrijven 62.70 kg (bmi: 20.24).


EDIT:
Ik heb alvast voor volgende week maandag een dagmenu gepland, ik heb besloten KT weer op te pakken en daarbij een goed uitgekiemd trainingsschema te gaan volgen. Ik wil er echt voor gaan, dit keer volledig! Vanaf maandag gaan de 56 dagen in!
-----------------
Bedankt voor de reacties mensen na mijn "beschamende" fotosessie!

Vandaag ben ik een dagje weg geweest en ik MOET plannen anders gaat het mis. Vandaag heb ik dus ook teveel gegeten, ik vind het moeilijk om in een dieet balans te vinden tussen of heel heel gezond eten met veel eiwitten en voldoende kcal of anderzijds niet druk te maken om wat ik eet als het maar niet boven de 1200 kcal uit komt.

Dit laatste gaat snel, is makkelijker vol te houden (voor mij wel), je hoeft niet alles van te voren alles te plannen etc. Hier staat tegenover dat je makkelijk spieren afbreekt, last kan krijgen van het jojo-effect, minder vitamines, minder energie etc.

Ik kies voor het eerste maar dit vergt veel energie en discipline. Door mijn ADD is het bijna niet te doen om te plannen. Voor mij zijn eiwitrepen echt een uitkomst (makkelijk mee te nemen, lang houdbaar, hier staat precies op wat je binnen krijgt). Nadeel is dat deze duur zijn (die ik koop zijn 3 euro per stuk voor 33 g eiwitten). Ik denk dat ik maar weer powerblocks ga bestellen, wel wat minder lekker maar je krijgt er veel meer voor terug.

Ik ga mijn dieet dus wel wat aanscherpen, ik moet echt ruim van tevoren gaan plannen. Dit is ook de reden waarom Sonja Bakker zo'n suc6 dieet is, mensen moeten het allemaal voor gekauwd krijgen. De kans op een eetbui wordt dan aanzienlijk kleiner!

Een boodschappenlijst maken is voor mij ook noodzakelijk.

Ik zag dat er een aanbieding was bij de sportschool bij ons, ik denk dat ik maar weer krachttraining ga doen. Ik ben na de zwangerschap veel spiermassa & kracht verloren en ik wil dat dolgraag weer terug!

Ik ga morgen even compenseren (max. 1200 kcal), ik probeer deze week nog even door te zetten en dan begin ik zondag of maandag met een goed uitgestippeld dieet.

Liefs Kat


July 5, 2010 om 16:18
Hey!

Dankje voor je reactie! :) Als het goed is val ik inderdaad nog wel af als ik minder dan 1700 kcal eet, maar maar heel langzaam. Zodra ik merk dat ik bij de 56 in de buurt kom ga ik ophogen. Momenteel val ik in ieder geval niet meer af, en blijf ik stabiel. Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik nu ook dagen heb waarop ik alleen maar op de bank en de tuinstoel hang, en alleen maar beweeg om naar de supermarkt te gaan.. Dan verbrandt ik maar zo'n 1600 kcal. Niet zo goed natuurlijk, maar had/heb het even nodig om van de stress af te komen.

Ik vind het heel knap van je dat je zulke confronterende foto's durft te maken. De foto's die ik op de site heb staan zijn ook nogal flatterend, ik heb helaas door het snelle aankomen van de afgelopen jaren best veel 'groeilittekens' en cellulites op mijn heupen en bovenbenen. Daar baal ik wel erg van, en durf er eerlijk gezegd ook niet echt een foto van te maken. Dus echt waar: ik bewonder je dapperheid.

Wat ik me trouwens afvraag is; wat zijn de reacties vanuit je omgeving (vrienden en familie) op je plannen voor chirurgie?

Ik wens je in ieder geval heel veel succes en ik hoop dat je een mooi resultaat bereikt. :)

Liefs, Vlindertje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan