Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Lique58 woog op het moment van schrijven 93.70 kg (bmi: 31.67).

Hèhè, na een hele rare week toch maar even melden dat ik er nog ben. Door het warme weer en derhalve vocht vasthouden is m'n gewicht niet optimaal. Ik ga niet echt buiten m'n boekje, zelfs niet tijdens de voetbalwedstrijden die hier passioneel worden meebeleefd. Vul maar even niets in. Hoor net de voorspellingen voor de komende week en dat voorspelt weinig goeds voor de lichamelijke ongemakken.

Sinds afgelopen vrijdag hebben we het druk gehad met (stief)zoonlief. Opgekropte emoties, waaronder het definitief zakken en z'n verkering uitmaken, werden hem te veel en vanaf Schiphol belde zijn moeder om te vragen of wij hem wilde opvangen want hij wilde op het allerlaatste moment niet mee op vakantie. Black out? Paniekaanval? Aldus geschiedde ... bij aankomst hier is hij linea recta naar bed gegaan en heeft tot 16.00 uur als een blok geslapen. Toen natuurlijk voetbal gekeken en tussen neus en lippen door wat zitten vissen over het waarom en wat nu. Persoonlijk denk ik dat er een beetje veel aan hem getrokken wordt, wat hem nu opbreekt. Erg mededeelzaam is hij niet en wil met name rust. Wordt vervolgd.

Een andere bijkomstigheid is, dat ik met ingang van vandaag voor 3 à 4 weken een project moet klaren bij het Nova collega (heb ik eerder gewerkt). Het betreft de planning van de praktijkexamens voor het gastoudercertificaat. Die moeten voor 1 september afgerond zijn en de school heeft zich een beetje verslikt in de timing. Leuke klus, maar wel even doorbijten want dit worden dus volle weken (dagelijks van 09.00 - 17.00). Dag één zit erop en ik ben afgepeigerd!

Dus lieve buddies en passanten: ik volg jullie trouw, maar berichtjes en reacties staan op een lager pitje.

Tot snel!


Onbekend
July 5, 2010 om 16:43
succes met alles hoor!
Ik kan me voorstellen dat je dat geen tijd en zin hebt om voedings en sportdagboekjes in te vullen.
Ik hoop dat het allemaal weer op z'n pootjes terecht komt, het is ook allemaal wel veel wat er op je afkomt.
En vocht vasthouden door de warmte moet je maar denken, hebben we allemaal last van.
gr. Liesbeth
Onbekend
July 7, 2010 om 01:54
Ha Liedeke,

Lekker druk zo! Komt vast goed met je stiefzoon, jongens op die leeftijd zijn zo flexibel. Lekker laten gaan even, hij komt vanzelf praten als hij de behoefte heeft.
Fijn dat je weer even een baan hebt, het zal wel een omschakeling zijn. Wie weet is dit het begin van meer!
Succes deze week.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan