Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 5, 2010

Ruby2 woog op het moment van schrijven 86.40 kg (bmi: 30.61).

Hallo

Vandaag een goede dag gehad. Net terug van een vergadering en daarna een kleine eetbui. Bakje yoghurt, plakje ontbijtkoek, koekje en nog pistachenootjes...dat was dan toch weer jammer.
Misschien vanavond te weinig gegeten.

Morgen weer een dag.

Skaten zat er niet meer in vandaag, mischien morgen tijdens voetbal?

Groetjes Paula


Onbekend
July 6, 2010 om 01:55
Hai! Dat is gewoon een leermoment geweest Paula, tenminste, zo zou ik het bekijken. ;) Ik krijg als ik niet op tijd naar bed ga 's avonds rond elven ook weer trek. Dan ging ik eerder óf op zoek naar 'iets' (en dan bleek m'n maag een bodemloze put... help!), of gewoon naar bed, maar dan lig je met 'gierende honger' (zo voelt het dan) op bed en dat is ook niet fijn. Dus tegenwoordig neem ik gewoon weer die vertrouwde rijstwafel en een glaasje fris, en verrek, het helpt! Wég met het 'knaagje' en terug is de rust!

Op zich valt het nog wel mee wat je gegeten hebt, alleen is het 'gevoel' er niet goed bij, omdat het toch én, én, én is. Al was het bij één van deze vier gebleven had het alweer heel anders gevoeld.

Nou ja, zit er niet over in. Vandaag weer een nieuwe dag, eet voldoende van je gezonde maaltijden en tussendoortjes, zodat je deze hongerklap vandaag niet krijgt, en dan gaat het vast weer prima!

Vanavond weer naar de WW zeker? Een heel fijne dag gewenst!

Hey... was het gisteren dat jullie bij het huis zijn wezen kijken? En???????!!!! Gaat 't nog spannend worden...?? :D Ik ben erg benieuwd!

:karla: Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan