Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 25, 2010

Stephanie26 woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.34).

:dagboekje03:

Ik ben toch afgevallen :D De weegschaal gaf vanochtend 78.5 kilo aan dat is 0.3 kilo minder dan gister. En dat terwijl ik toch uit eten ben geweest. Gisterochtend heb ik gewoon een shake op van Weight Care, 's middags heb ik in een brasserie een ham/kaas tosti gegeten met tomaat en ketchup en 's avonds heb ik een paar stukjes stokbrood op met kruidenboter en tapenade en biefstuk met wat aardappeltjes/frietjes en mayo. Ow en ik heb tussendoor nog een appel gegeten.

Vandaag voel ik me wat minder. Gister heb ik een heel emotioneel gesprek gehad met mijn vriend en daar ben ik nog steeds heel moe van. Ik wilde vandaag gaan hardlopen, maar als ik me zo blijf voelen dan ga ik vandaag helemaal de deur niet uit. Ik ben nu wat wasjes aan het draaien, dus hopen dat het droog blijft dan kan ik de was gewoon buiten ophangen.

Verder ga ik vandaag gewoon verder met Weight Care. Ik heb op het punt gestaan om die muesli te proberen maar ik kon het echt niet hahaha... Ik heb maar gewoon mijn lunchreep van gister als ontbijt genomen. Ik ben ongelovelijk blij dat ik weer met afvallen/Weight Care ben begonnen, ik vind het heerlijk om te zien dat mijn gewicht naar beneden blijft gaan :)

Een hele fijne dag allemaal.

:hugsandkisses:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan