Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 25, 2010

Jorina woog op het moment van schrijven 77.80 kg (bmi: 27.90).

Ben hier alweer even niet geweest.

Mn hoofd is vol. Vol met denken, ratelen. Waarover? Geen idee.
Over mezelf, mn uiterlijk, mn gewicht, over hoe ik me voel. Vaak als ik een foto zie van mezelf schrik ik omdat ik toch nog slanker ben als ik dacht.

Ook voel ik me vaak alleen. Heel stom, ik woon zelfs samen met een schat van een vriend! Ook heb ik best een druk sociaal leven, leuk werk, regelmatig stappen/terrasje zitten enz. Toch voel ik me alleen.

Met mijn vriend kan ik goed praten en ook over echte serieuze dingen maar ik heb behoefte aan meer diepgang met vrienden. Vriendinnen vooral. Niet alleen maar over niets praten, roddelen willen ze.

Nooit willen ze echt weten hoe het gaat als er gevraagd wordt 'alles goed?' of 'hoe gaat'ie?'. Ze willen alleen horen dat alles goed gaat.

Pff..
En het valt in het echt vast allemaal best mee.. denk ik. Ik heb denk ik wel 1 vriendin of 2 waarmee ik dit soort dingen kan bespreken maar op de 1 of andere manier ben ik bang dat het niet kan. Wanneer moet je over zoiets beginnen? Dat kan niet zomaar in de kroeg of op het terras. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Vaak hebben we het al over haar probleem, haar psycholoog gesprek, haar dingen. Dan moet ik sterk zijn voor haar. Dus vind ik dat ik niet over mijn dingen kan beginnen.

Dus pleur ik het maar hier neer..

Moet zo weer naar een feestje maar ik heb zin om te huilen. Niet in een gezellig feestje.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan