Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 25, 2010

Nhvpk woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

zo dan.. net terug van squashen, was weer erg geslaagd.. morgen weer vroege dienst dus maak het niet te laat.. K was nog wat vergeten te vertellen van de week, werd er aan herinnerd door een dagboekje van n buddy..
Een paar weken geleden was ik helemaal in de wolken omdat ik een rokje maat 40 gekocht had (had voordat ik begon met afvallen van onderen maat 46!).. Een paar dagen geleden heb ik weer n nieuw (spijker)rokje gekocht, die tot mijn grote schrik maat 38 was! OK, dit was eenmalig, ik heb echt nog niet standaard maat 38 maar t was wel errug gaaf! Heb de hele dag lopen glimlachen.. Het is al weer n paar dagen terug maar k dacht er in een keer aan en vond het nog wel de moeite om het even te vertellen..
slaap lekker al vast!

Onbekend
July 26, 2010 om 08:52
He meid, tsja gek dat een humeur zo kan omslaan op een dag... Nu denk ik dat het de 12de heel wat minder zal zijn. Hihi ik denk dat je herinnering door mij komt? :p Dat is toch helemaal super! Zelfs is het maar 1 malig maar je hebt het toch maar! Geniet er maar super van en hoop dat het zo goed bij jouw blijft gaan!!!! Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan