Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 25.20).

Maandag 2 augustus

Vandaag iets zwaarder dan de afgelopen dagen, 68,5. Is ook niet zo gek. Ik had de afgelopen 3-4 dagen echt idioot weinig gegeten, en wel weer veel gesport. Gister voelde ik me slapjes, merkte dat ik niet echt veel vooruit kwam qua gewichten en zo, dat ik veel rust nodig had tussen de oefeningen. Dus besloot ik maar even wat aan mijn voeding te gaan doen. Ik heb gistermiddag uitgebreid gekookt. Paar aardappelen gebakken en een giga bord vol bloemkool, bonen, paprika e.d. en heb alles opgegeten. 's Avonds ook nog salade gegeten. Dus dat ging wel goed en is ook de reden dat ik iets zwaarder ben vandaag, maar ik vind het niet zo erg.
Ik wil deze week ook echt even focussen op gezond eten en elke dag koken, ook al is het 10 uur 's avonds.

Vandaag ga ik eerst werken en dan wil ik eigenlijk even terug naar een kledingwinkel waar ik een mooie witte broek gezien heb. Daarna even koken en daarna óf fitness, óf hardlopen óf rust. Kortom, ik weet het nog niet, kijk wel hoe het loopt.


Zondag 1 augustus

Toch weer 2 ons eraf. Gaat lekker. Gister wel beter gegeten en lekker gerend.
Mijn broeken beginnen te wijd te zitten, maar nog niet echt wijd genoeg voor een hele maat kleiner. Had eerst van jeans 31 ongeveer, ben nu naar 30 gegaan en zelfs die zitten soms wijd. Maar maat 29 van jeans of 36 van broek is nog ver weg. Sommig shirts van mij vind ik nu ook irritant wijd zitten. Nou ja, dat is een goed teken.

Ik ga zo lekker even douchen en me dan klaarmaken voor de sportschool. Dan ben ik lekker vroeg klaar.

Fijne zondag!!
:bankdrukken:

Zaterdag 31 juli

Huppakee! 68 kilo vandaag en mijn streefgewicht in no-time gehaald, twee weken te vroeg! Echt vreemd! =bmi25=

Gister ook heel weinig gegeten (max. 500 kcal of zo) want ik had niks in huis en was ook de hele dag weg. Eerst werken van half negen tot vijf, daarna fitness (zweten, niet normaal!) en gelijk daarna winkelen. Toen was ik om een uur of tien thuis en had ik nog steeds geen boodschappen gedaan en ook geen zin meer om te eten.

Dus morgen zal ik wel weer iets zwaarder zijn als ik vandaag meer eet en drink, maar who cares... ik heb twee weken de tijd om dat er weer af te krijgen! Heel misschien verander ik mijn doel wel in nog een kilo'tje lichter, maar ik moet even kijken hoe het volgende week allemaal gaat. Als ik even stabiel blijf vind ik het ook goed.

Ik ga zo eerst een uurtje hardlopen (maar eerst even naar de supermarkt, want anders moet ik op een lege maag hardlopen) en dan even met mijn zus op pad. Die eet ook niet veel of ongezond. Dus het komt wel goed.

Lekker rustig weekendje!


Donderdag 29 juli

68,6! Het gaat erg lekker geloof ik!
Nog ongeveer 2,5 week en dan moet ik op 68 zitten. Ik zit dus wel goed op schema denk ik.
Verder ben ik wel moe en snak ik ernaar om een keer lekker uit te slapen. Nog 2 dagen werken en dan een rustig weekend.
Fitnessen gister was niet zo boeiend. Gewoon alles gedaan wat ik moest doen. Vanavond ga ik weer lekker hardlopen denk ik.

EDIT: ik denk dat ik me morgen maar niet ga wegen als het me lukt. Ik voel me dik. Ik heb niet eens zo veel gegeten: salade van komkommer/tomaat e.d., zomerfruit met kwark, een broodje, een croissantje en een stukje kaas. Dat was het wel. Ik voel me gewoon een beetje down, terwijl ik me juist afgelopen week super happy voelde en heel zelfverzekerd was. Ik weet niet waarom het opeens weg is, sinds gister al.
Ik ga even opruimen hier, wasje draaien en dan lekker vroeg mijn bed in. Dat zal me wel goed doen denk ik. See ya!

PS Krijgen jullie wel eens complimentjes over dat je bent afgevallen? Ik tot nu toe nog niet. Ik vind wel dat je het bij mij een beetje kunt zien, maar nog niet heel opvallend. Ik ben natuurlijk ook nog geen kledingmaten afgevallen, maar toch. Maar ik hoef ook niet persé complimentjes, want het afvallen is meer mijn eigen ding en niet van iedereen om me heen. Ik doe het puur voor mezelf. Maar gewoon een 'wat ben je vrolijk vandaag / wat staat dat shirt je goed' e.d. zou ik wel kunnen waarderen.

Onbekend
July 29, 2010 om 17:24
Je bent niet dik, je hebt het prachtige lijf van een échte sportvrouw en met je afvalplan ga je dat prachtige lijf gewoon perfectioneren!
En om je vraag te beantwoorden: ik heb totaal géén opmerkingen gehad van collega's, maar dat wil echt niet zeggen dat het niemand is opgevallen hoor.
Mijn moeder en zus zagen het overlaatst toen het zo warm was en ik weinig aanhad en ze zeiden allebei dat het héél erg opviel.

Veel liefs,

Kaos
Onbekend
July 31, 2010 om 06:44
Hallo Maeja,
Bedankt voor je bezoekje aan mijn site. Graag wil ik op jouw leven reageren. Ten eerste: schaam je nooit voor je eigen lijf. Je bent die je bent. Het gaat er bij mij ook vooral om hoe je in het leven staat. Straal je uit naar anderen dat het leven voor jou de moeite waard is? Bij mij zeggen de mensen altijd: bij jou komt eerst je uitstraling en dan de rest.
Bovendien wil ik je nog vragen of je niet veel te weinig eet. Dan gaat je hele stofwisseling naar de mallem... Je moet als je wilt afvallen vooral blijven eten. Natuurlijk alles met mate en geen vreetbuien, maar wel de boel op gang houden. En hardlopen met een lege maag? Dat is wel het slechtste dat je kunt doen. Dus meissie: blijven eten, sporten en jezelf goed vinden zoals je bent, dan kom je er wel.
Groetjes van :dagkilo:
Onbekend
August 2, 2010 om 10:11
He Maejo,

Zie je wel dat die kilo's er vanzelf vanaf gaan! En aan de foto te zien, ben je juist gespierd. Ik zou me dan ook niet teveel focussen op je gewicht (bijna) elke dag op de weegschaal. Probeer gewoon 1x per week je te wegen. Genoeg eten is belangrijk. Ik merk hetzelf heel erg. Zeker als je zoveel sport als jij doet, zou ik daar echt extra aandacht aangeven.

Met mij op zich wel ok. Het werk is zwaar. We hebben er nog maar een week opzitten, maar geef mij maar een bed. De hele dag in touw, veel lopen en staan. Sta rond 6.30-7.00 uur op en meestal pas rond 01.00 uur naar bed. Pittig hoor. Qua eten is het wel een beetje zoals ik verwacht had. Op zich eten we gezond, maar heel onregelmatig en heb zelfs een aantal diners overgeslagen, omdat ik gewoon geen trek meer heb (als ik heel druk ben, moet ik mezelf dwingen wat te eten). We eten vaak ook heel laat. Ik had mezelf voorgenomen maximaal 2x in de week wat lekkers te eten (lees baklava, ijs), dat is aardig gelukt. Echter de wodka-red bull (mijn favo drankje) heb ik niet kunnen weerstaan. Ik had mezelf voorgenomen maximaal 1x per week dit te drinken. Anyway vanochtend op de weegschaal gestaan en toch een kilo afgevallen, ondanks dat we gisteren laat en redelijk zwaar getafeld hadden. Dit meisje houdt de moed erin. Goed opletten wat ik eet, de beweging is er wel en als ik straks weer thuis ben, pak ik het sporten weer op!

Overigens afgelopen week leuke gasten gehad!

Jij succes de komende weken!

Groetjes,
Karin
August 3, 2010 om 04:02
Hoi,

Leuk dat je even langskwam.
Bij deze wens ik je heel veel succes!

:talantha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan