Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 29, 2010

Ola1988 woog op het moment van schrijven 76.90 kg (bmi: 26.30).

:update:
IK HEB N IDEE; ik heb redelijk globaal een beetje uitgedacht wat ik op een dag wil eten, en ik denk als ik nou een richtlijn heb dan lukt het me wel, dus ik ga het met deze proberen en ik hoop het beste

Menu

Ochtend


- Cracker met kaas & beetje boter 30+53+16= 99

- 200ml magere melk =72

- Energy = 10

- Cup a soup =+- 65

- Tomaat 50gr = 8 / dubbel mag ook

Totaal = 254 cal

Middag

- 2 mandarijntjes +-80gr = 32 / ananas op sap 139gr = 71

- kopje thee met 2 zoetjes = 8

- yoghurt aarbei 0%vet optimel 250 ml = 100

- cola light 250 ml = 5

- 200ml magere melk =72
-

Totaal = 217 cal + 39 als is ananas

Eten verschilt per keer

150gr aardappel gekookt = 116
150gr aardappel krieltjes = 123

125gr rijst basmati = 153
125gr rijst zilvervlies = 149

200gr groenten

witlof = 24
sperziebonen = 56
brocoli = 70
bloemkool = 32
snijbonen = 32
spruitjes = 82

stamppot 300gr

andijvie = 240
boerenkool = 243
spinazie = 300
zuurkool = 160


vlees 70gr


kipfilet = 131
speklap = 227
rundertartaar = 137
biefstuk = 97
duitse biefstuk = 98
gehakt gemengd = 244
gehakt runder = 169
gehakt mager = 137

jus 50 ml

= +- 80

snack/tussendoor

20gr augurk = 4 + plakje ham = 20 totaal = 24
150gr appelmoes light = 66

EN WAT VINDEN JULLIE? GEMIDDELD ZIT JE DAN ZO OP 900 TOT 1000haaai buddiejs nou ik had dus ineens uit het niets alle updates weer uit staan, fijnnnn.. ik volg jullie dus vanaf nu weer!!
:hearts:
owow wat een ****week heb ik weer achter de rug overdag werken en snachts en heel de dag door eigenlijk doodzieke kids, snachts onophoudelijk overgeven met gevolg om 3 uur snachts vieze lakens uitspoelen kind douchen ik douchen.. en dan schiet gezond eten er ook bij in.. klinkt dom maar ik ben dan helemaal op en dan wordt het voor de kids al snel een olvarit potje en voor ons iets makkelijks, trainen is er dus ook helemaal bij in geschoten grrr.. vreselijkk..
:hearts:
maar we are still standing @ 78... vanaf de 85 kilo is het iedere keer zo dat ik over een kilo meerdre weken doe soms wel een maand :P maahjaa geeft niks!!
:hearts:
gister me beneden verdieping effe een makeover gegeven alles verbouwt/verplaatst ;)
:hearts:
heerlijk en over 2 weken gaan de kittens weg ik zie ook daar nu enigsinds wel naar uit gewoon weer ongestoord de tuin kunnen openen en de gang zonder dat je een hartberoerte krijgt als er 1 net ff niet in je gezichtsveld valt ;)
:hearts:
nu kan ik even genieten van 3 daagjes vrij, ik ben er aan toe, kan ik eindelijk me gevouwen was weg leggen, een stuk ov 3 wassen vouwen en een berg strijken... het leven van een werkende mama/huisvrouw houdt nooit even op..
:hearts:
uitslapen dat heb ik sinds het eind van me 1ste zwangerschap al niet meer gedaan, en vanaf dat ik de kids heb zijn de nachten dat ze doorsliepen (nadruk op sliepen want dat doen ze nu nooit meer) in hun eigen bed op 1 miserable hand te tellen, ze liggen op een matras naast ons bed, klinkt heel armoedig i know, maar ze hebben allebij een eigen kamer met eigen bed, maar ze vertikken het en dan kan ik na het voorlezen 2 kwartier tot een uur zitten totdat ze eindelijk slapen om er dan vervolgens in de nacht een stuk of 4 keer uit te gaan en weer bij hun bed te wachten totdat ze slapen.. ook manlief wordt van het gejank (als ze naar bed gaan en als ze wakker worden snachts) ook niet vrolijker dus vandaar de naar uitziende armoedige oplossing van het desbetreffende matras naast ons bed..
:hearts:
zo lekker ff me gal gespuwt ;) :P

July 29, 2010 om 04:15
Jeetje meis...heel veel sterkte met de zieke kids...hoop dat ze snel weer opgeknapt zal zijn...
Weet je...het enige advies die ik je kan geven is hen allebei in hun eigen bed te liggen...misschien een lichtje aan laten in de gang voor het begin en de deur achter je dicht te doen...klinkt hard ik weet het, maar ze moeten het toch leren...manlief moet het ook dan maar een weekje voor lief nemen, want hij is toch niet de enige in jullie huishouden die rust nodig heeft denk ik zo...TOCH?? Je kiddies moeten ook leren dat ze niet die baas zijn en dat ze een eigen kamer heeft voor een reden. Ik neem ook aan dat jij de enige is die 's nachts op moet staan voor de jongens?? Kom voor jezelf op meid...houd voet bij stuk en zet het gewoon door zolang het nodig is...is moeilijk maar de resultaat zal voor jou ook het beste zijn...sorry...ik wilde geen preek houden...maar ik was er ook geweest...weet hoe't voelt ;)
I.v.m afvallen...hoop dat jij dat ook snel weer op zal kunnen nemen en dat jij jou streefgewicht zullen behalen...ik denk aan en duim voor je...weet dat jij het kunt (+) :zethemop:
:deoverwinning:
xxx
July 30, 2010 om 06:00
900 tot 1000 kalorietjes op een dag lijkt mij errug weinig. Ik heb mijn voedingdsdagboek aan de voedingsdeskundigen laten zien... en ik kreeg al commentaar dat ik met mijn 1400 kalorietjes al erg laag zit. Ik mag ongveer 1800 op een dag hebben. Dan blijven de kilo's er ook af. De kalorietjes die jij neemt horen voor mijn gevoel bij een crash dieet, en dat lijkt me echt niet goed!

Hoe wil je t volhouden om dag in dag uit zo weinig te eten? Dat lukt geen mens denk ik...

Ik wil je echt op je hart drukken dat je meer gaat eten... je lichaam trekt dit niet! Je valt misschien een paar kilo af de eerste twee weken, en dan komen ze allemaal weer terug...

Maar... als jij denkt dat t wel goed is voor je lichaam... dan moet je het doen.

Goed dat je het boek besteld hebt... daar staat ook in dat de kleine vrouw 1400 kalorietjes nodig heeft, en een grote vrouw 1800....

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan